Τραγωδία στα Γλυκά Νέρα: Αυτό είναι το φονικό ροτβάιλερ που σκότωσε το κοριτσάκι (Photos)

162
Γλυκά Νέρα: Αυτό είναι το φονικό ροτβάιλερ

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση με τον σκύλο οικογένειας στα Γλυκά Νερά Αττικής που επιτέθηκε το πρωί σε ένα κορίτσι δυο μηνών και το σκότωσε.

Το βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης στις 9:45 το πρωί από τη μητέρα. Η επίθεση έγινε στο σπίτι του στην οδό Κυκλάδων.

Στο φως ήρθαν φωτογραφίες του φονικού ροτβάιλερ που προκάλεσε θανατηφόρα χτυπήματα στο κοριτσάκι.

Το ροτβάιλερ σύμφωνα με πληροφορίες επιτέθηκε στο δύο μηνών κοριτσάκι

Το μωρό έφερε τραύματα από δάγκωμα σκύλου και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό. 

Η οικογένεια του βρέφους, που έχει άλλα τρία παιδιά, έμενε τον τελευταίο χρόνο στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με τους γείτονες ο σκύλος ήταν πάντα στο μπαλκόνι. "Δεν τον έβγαζαν συχνά έξω και όταν το έκαναν", αναφέρουν οι γείτονες και προσθέτουν ότι δεν τον είχαν δει ποτέ μαζί με τα παιδιά.

Το σκυλί ράτσας ροτβάιλερ στο μπαλκόνι του σπιτιού

Όταν έγινε το τραγικό περιστατικό, στο σπίτι ήταν η μητέρα με το δυο μηνών κορίτσι. Γείτονας είδε τη μάνα να βγαίνει με το μωρό αγκαλιά από το σπίτι. Το έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγε για το νοσοκομείο.

Το ροτβάιλερ στο μπαλκόνι του σπιτιού στα Γλυκά Νερά

Η 35χρονη μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο.

glykanera

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν 

Την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το δύο μηνών βρέφος, όταν έφτασε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης το πρωί της Πέμπτης, περιγράφει το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο.

glykanera1

Σε αυτή, αναφέρεται πως το βρέφος, που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία και δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

glykanera2

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος".

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά όπου σημειώθηκε η τραγωδία

Στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας ο πατέρας, η μητέρα και η γιαγιά του κοριτσιού 

Από εκεί και πέρα, ο πατέρας, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Στο μεταξύ, στο σπίτι της οικογένειας έφτασε το μεσημέρι βανάκι φιλοζωϊκής εταιρείας για να παραλάβει το ροτβάιλερ.

Βανάκι της φιλοζωικής στο σημείο