Γλυκά Νερά: Η οικογένεια του άτυχου βρέφους θέλει πίσω το ροτβάιλερ

123
Γλυκά Νέρα: Αυτό είναι το φονικό ροτβάιλερ

Πριν προλάβει η οικογένεια από τα Γλυκά Νερά να συνέλθει από το σοκ που υπέστη από τον θανάσιμο τραυματισμό του δύο μηνών παιδιού τους από το ροτβάιλερ της οικογένειας, καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του ζώου.

Οι γονείς του άτυχου βρέφους θα πρέπει να αποφασίσουν αν το ροτβάιλερ θα επιστρέψει στο σπίτι τους ή θα δοθεί για υιοθεσία, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να αποφύγουν την ευθανασία.

Το ροτβάιλερ που από την ημέρα της τραγωδίας φιλοξενείται στην «Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία», μέχρι στιγμής δεν έχει επιδείξει σημάδια επιθετικότητας, με αυτούς που έχουν αναλάβει τη φροντίδα του να μιλούν για ένα ήρεμο ζώο, που δεν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με στελέχη της «Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας», η οικογένεια προσανατολίζεται να ζητήσει πίσω το ροτβάιλερ, ωστόσο όχι για να επιστρέψει στο σπίτι τους, αλλά για να φιλοξενηθεί σε οικογενειακό σπίτι.

Άλλωστε όπως έχει καταθέσει και ο πατέρας του άτυχου βρέφους «το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντα υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας».