Τραγωδία στην Ιταλία: Εννεαμελής οικογένεια πνίγηκε από τις πλημμύρες

50

Εννέα άνθρωποι τριών διαφορετικών γενεών, μέλη της ίδιας οικογένειας έχασαν τη ζωή τους στη Σικελία όταν ένας πλημμύρισε ποταμός στην πόλη Παλέρμο. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Ιταλία έχουν κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 30 ανθρώπους τις τελευταίες ημέρες και έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές.

Η οικογένεια περνούσε μέρος των διακοπών της της αργίας της εορτής των Αγίων Πάντων στο Παλέρμο, όταν ένας μικρός ποταμός που διαρρέει την πόλη πλημμύρισε λόγω των έντονων καιρικών διανομέων. Τρία παιδιά ηλικίας ενός, τριών και δεκαπέντε ετών βρήκαν τραγικό θάνατο

Εισαγγελικές αρχές που επ0ισκέφθηκαν την περιοχή εξετάζουν το ενδεχόμενο το σπίτι που βρήκαν τραγικό θάνατο οι εννέα άνθρωποι να είχε χτιστεί χωρίς να έχουν λυθεί όλες οι πρόνοιες που προβλέπει ο Νόμος, ωστόσο όπως δήλωσαν οι ίδιοι [είναι νωρίς ακόμα για να αποδοθούν πιθανές ευθύνες».

Δημοτικές αρχες της περιοχής υποστήριξαν σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ότι το σπίτι ήταν αυθαίρετο και οι ιδιοκτήτες του που το νοίκιασαν στην άτυχη οικογένεια, είχαν προσφύγει δικαστικώς κατά της απόφασής κατεδάφισής του.