Τρόμος στη Σαλαμίνα: Ληστές ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 84χρονη

175

Συγκλονίζει η κόρη της 84χρονης γυναίκας από την Σαλαμίνα η οποία δέχτηκε πρωτοφανή αγριότητα από δύο ληστές.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει η κυρία Φρόσω, κόρη της θαρραλέας 84χρονης από την Σαλαμίνα, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής στις 30 Μαρτίου.

Οι δύο δράστες είχαν παρακολουθήσει το σπίτι και ήξεραν ότι η κυρία Βενετία μένει μόνη της και πέφτει νωρίς για ύπνο. «Οι ληστές, πρώτα έσπασαν την σειρήνα του συναγερμού, είχαν φέρει μαζί τους κουβά με νερό και έβαλαν το συναγερμό στο απέναντι οικόπεδο και μέσα στο κουβά.

Με το που μπήκαν μέσα έσπασαν το κοντρόλ του συναγερμού αφού όταν πήγαμε με τον σύζυγό μου όλες οι κλειδαριές ήταν έξω, τρεις κλειδαριές ασφαλείας», τόνισε και συνέχισε απαρηγόρητη «αναρωτιέμαι και λέω, αφού τα βρήκατε όλα πολύ εύκολα και τα λεφτά της σύνταξής της και τα χρυσαφικά, γιατί μου την σκοτώνεις αυτήν την γυναίκα;

Γιατί σε αυτήν την ηλικία πρέπει να περάσει όλα αυτά, γιατί, γιατί; Πάρτε τα και φύγετε, μπορεί να σε κυνηγήσει μια ανήμπορη γυναίκα με ένα μπαστούνι;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η 84χρονη γυναίκα ήταν θαρραλέα και πάλεψε μα τον έναν δράστη.Όταν αντιλήφθηκε τους ληστές πήρε το μπαστούνι και χτύπησε τον έναν από αυτούς, ενώ φώναζε βοήθεια.

«Η μητέρα μου κοιμόταν όταν μπήκαν αυτοί μέσα. Ηταν περίπου 10:30 το βράδυ. Ανάψαν το φως και ξύπνησε, φώναξε βοήθεια, της λέει o ένας που μίλησε ελληνικά, σώπα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου →