Τσίπρας και Πολάκης το έριξαν στον χορό στο Χουδέτσι (Photos)

178

Νέα κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στην Κρήτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παύλος Πολάκης το έριξαν στον χορό στο Χουδέτσι, στην εκδήλωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και οι Παύλος Πολάκης, Χρήστος Σπίρτζης, Σωκράτης Βαρδάκης, Γιάννης Χαρωνίτης και άλλοι, χόρεψαν παραδοσιακά κρητικά, μαζί με τους χορευτές που ήταν ντυμένοι με τις παραδοσιακές κρητικές ενδυμασίες.

tsipras1
tsipras2
tsipras3
tsipras4
tsipras5
tsipras6

Νέα στήριξη Τσίπρα σε Πολάκη

Από το χωριό Χουδέτσι του Ηρακλείου ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε να εμμένει στην στήριξή του στον Παύλο Πολάκη για την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ακόμη και μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το ίδιο του το κόμμα.

Σε σύντομο χαιρετισμό του σε εκδήλωση με τη συμμετοχή και των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην άρνηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για το debate που του πρότεινε, διαμήνυσε εκ νέου τη στήριξή του στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Στη συνέχεια αιτιολογώντας τις διακοπές που έκανε από το Μεγάλο Σάββατο στην Κρήτη σημείωσε ότι: «Δεν είναι τυχαίο που πριν από μια δύσκολη μάχη διάλεξα την Κρήτη για τρεις μέρες ανάπαυλας, αλλά δεν είναι απλή ανάπαυλα για όσους δεν καταλαβαίνουν, εδώ γεμίζουν οι μπαταρίες με ενέργεια».

Νέα στήριξη Αλέξη Τσίπρα σε Παύλο Πολάκη