Βασίλης Φεύγας: «Η Ελλάδα αποκτά ισχυρή αξιοπιστία στο εξωτερικό»

338
Φεύγας για Σχέδιο Ανάκαμψης: «Η Ελλάδα ισχυρή χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα αποκτά ισχυρή αξιοπιστία στο εξωτερικό εξέφρασε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ.

Μιλώντας στον «Politica 89.8», ο Βασίλης Φεύγας χαρακτήρισε φιλόδοξο και στοχευμένο το πακέτο στήριξης της οικονομίας που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την ΔΕΘ, σημειώνοντας πως η Ελλάδα μεγαλώνει, ενισχύοντας τις συμμαχίες της.

Ακόμα, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο σχέδιο εθνικής αυτοπεποίθησης με το οποίο προστατεύεται και τονώνεται η Απασχόληση. 

«Το στοίχημα για τη χώρα πλέον είναι να περάσει στην άλλη όχθη ενός ποταμού ορμητικού και με πολλές παγίδες και είναι απαραίτητες οι ενέσεις αυτοπεποίθησης στον οικονομικό τομέα κι όχι μόνο», πρόσθεσε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Βασίλης Φεύγας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ενίσχυση της Εθνικής Άμυνας σε επίπεδο εξοπλιστικών προγραμμάτων, εξηγώντας πως στόχος του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι οι ένοπλες δυνάμεις να αποτελέσουν την παρακαταθήκη για την ασφάλεια της χώρας.