Βασίλης Φεύγας: Ισχυρή ανάπτυξη για αυτοδύναμη Ελλάδα

277
ΝΔ: Νέος Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ο Φεύγας

Τους στρατηγικούς στόχους της Νέας Δημοκρατίας για ισχυρή ανάπτυξη που θα οδηγήσει στην αυτοδύναμη Ελλάδα ανέδειξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Φεύγας

Στόχος μας είναι η δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας ανέφερε ο κ. Φεύγας. Για το σκοπό αυτό θα αναπτύξουμε την πολιτική μας σε τέσσερις άξονες:

1. Την άμεση μείωση των φόρων και θεσμοθέτηση πρόσθετων κινήτρων για την προσέλκυση επενδύσεων. Κι αυτό θα γίνει με ένα από τα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης της Ν.Δ.

2. Άμεσο χτύπημα της γραφειοκρατίας με εργαλεία, όπως:
• Την ηλεκτρονική υπογραφή που θα καθιερωθεί για πολίτες και επιχειρήσεις για να πάψουν να ταλαιπωρούνται από γραφείο σε γραφείο.
• Τις κλειστές προθεσμίες για τις αδειοδοτήσεις επενδύσεων που θα επιβλέπονται από το Πρωθυπουργικό Γραφείο.
• Την γρήγορη εκδίκαση υποθέσεων που σχετίζονται με τις επενδύσεις σε ειδικά τμήματα δικαστηρίων.

3. Την αμεση ενίσχυση της ρευστότητας.

4. Την αλλαγή της νοοτροπίας που χαρακτηρίζει το κράτος απέναντι στις επενδύσεις, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την καθυστέρηση της επένδυσης στο Ελληνικό που θα δημιουργούσε 60.000 θέσεις εργασίας.

Σχετικά με την υποψηφιότητα του στην Αιτωλοακαρνανία, ο κ. Φεύγας ανέφερε ότι στόχος του είναι με τις γνώσεις και την εμπειρία του, να βοηθήσει στην προσέλκυση επενδύσεων, ώστε ο νομός μας να λάβει το μερίδιο που του αναλογεί στην ανάπτυξη που θα υπάρξει την επόμενη δεκαετία.