Βασίλης Φεύγας: «Να χτίσουμε την θετική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό!»

343
Φεύγας: «Θετικό το ισοζύγιο της συνάντησης Μητσοτάκη - Τράμπ»

“Να χτίσουμε ένα ισχυρό όνομα σαν χώρα με στόχο και την ανάπτυξη περισσότερων πυλώνων της οικονομίας εκμεταλλευόμενοι τη θετική εικόνα που έχει διαμορφωθεί στο εξωτερικό εξαιτίας της επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού”.

Τα παραπάνω τόνισε στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας.

Η χώρα μας θα πρέπει να αντικρίσει το νέο διεθνές περιβάλλον που δημιουργείται και να είναι έτοιμη να παίξει καθοριστικό ρόλο στις μεγάλες αλλαγές που έρχονται, επεσήμανε ο Βασίλης Φεύγας, αναφέροντας ότι οι κρίσεις δημιουργούν ευκαιρίες.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο Βασίλης Φεύγας κατέστησε σαφές, ότι από το lock- down υπάρχει οικονομική επιβράδυνση, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, αλλά, όπως ανέφερε, η ελληνική Κυβέρνηση κινήθηκε με αποφασιστικότητα και στήριξε με τις πολίτικες της, τις θέσεις εργασίας και την παραγωγική δραστηριότητα του ιδιωτικού τομέα.

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο Εκλογών επεσήμανε ότι: “Δεν τίθεται θέμα εκλογών, η κυβέρνηση έχει δρόμο να διανύσει και να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα, για το οποίο ψηφίστηκε και να κριθεί γι' αυτό στο τέλος της τετραετίας.”