Βασίλης Φεύγας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μάθει να χάνει!

213

Η ψήφος των Ελλήνων πολιτών στις ευρωεκλογές αποτελεί όχι μόνο ψήφο δυσαρέσκειας, απογοήτευσης και θυμού απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα αλλά και ψήφος εμπιστοσύνης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία καθώς είναι ίσως η πρώτη φορά, που η αντιπολίτευση κερδίζει με τόσο μεγάλη διαφορά, με δεδομένο ότι η Νέα Δημοκρατία έχει υποσχεθεί ελάχιστα πράγματα σε σχέση με τις παραδοσιακές υποσχέσεις που είχαμε δει στο παρελθόν επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουος του Προεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Φεύγας

Μιλώντας στην εκπομπή «Αναμενόμενα και Μη» με την Κωνσταντίνα Δημητρούλη ο κ. Φεύγας σημείωσε ότι οι πολίτες της χώρας διαπίστωσαν ότι ο κ. Τσίπρας έκανε ελάχιστα σε σχέση με αυτά που είχε υποσχεθεί. «Οι πολίτες θύμωσαν ακόμα περισσότερο λόγω του γεγονότος ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου άρχισε να μοιράζει προεκλογικές επιταγές, εκλαμβάνοντας αυτή τη τακτική ως κοροϊδία μετά την τόσο υψηλή φορολογία».

Ως προς τις προθέσεις της ΝΔ σε σχέση με την οικονομία, ο κ. Φεύγας δήλωσε ότι η ΝΔ θα διεκδικήσουμε χαμηλότερο πλεονάσματα από την Ευρώπη ώστε να της δοθεί η ευκαιρία να μειώσει τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές και να δημιουργήσει ένα οικονομικό και επενδυτικό περιβάλλον, που με τη σειρά θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας αυξάνοντας το εισόδημα των εργαζομένων αλλά κατά συνέπεια και των συνταξιούχων γεμίζοντας τα ασφαλιστικά ταμεία με χρήματα από τις ασφαλιστικές εισφορές. Αντίθετα σύμφωνα με τον κ. Φεύγα οι παροχές του κ. Τσίπρα δημιουργούν προβλήματα διότι δεν συνεισφέρουν στην ανάπτυξη ενώ η ΝΔ έχει ένα πρόγραμμα που εφαρμόζεται σε όλο τον αναπτυγμένο κόσμο.

Μάλιστα ο κ. Φεύγας σχετικά με το θέμα αυτό δήλωσε ότι οι νέοι άνθρωποι επιλέγοντας τη ΝΔ φαίνεται ότι συνειδητοποίησαν ότι χωρίς ανάπτυξη στον ιδιωτικό τομέα δεν πρόκειται να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και δεν πρόκειται οι συνταξιούχοι να απολαύσουμε υψηλότερες συντάξεις και διαβλέπουν το μέλλον τους και την επαγγελματική τους πορεία μέσα από τον ιδιωτικό τομέα.

Σχετικά με το πρόγραμμα της ΝΔ για προσέλκυση επενδύσεων ο κ. Φεύγας επεσήμανε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει τονίσει επανειλημμένα ότι θα δώσουμε κίνητρα στους επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας αρκεί να σεβαστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων, τους νόμους του κράτους και να συνεισφέρουν και αυτοί στην οικονομία πληρώνοντας όχι μόνο τους εργαζόμενους τους στην ώρα τους, αλλά και πληρώνοντας και με συνέπεια τις ασφαλιστικές εισφορές.

«Εμείς μιλάμε για ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, να προσφέρουμε τα κίνητρα και μέσω της μείωσης των φόρων ταυτόχρονα όμως και οι ίδιοι επιχειρηματίες να σεβαστούν τα δικαιώματα του κράτους και τα δικαιώματα του εργαζόμενου διότι μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά μία χώρα».

Σχετικά με τις εθνικές εκλογές ο κ. Φεύγας εκτιμά ότι η διαφορά θα μεγαλώσει υπέρ της ΝΔ διότι ήδη στην πρώτη βδομάδα διαπιστώνεται μία αδυναμία από πλευράς του κ. Τσίπρα αλλά και του στενού περιβάλλοντος του να διαχειριστεί την ήττα.

Επιπλέον, ο κ. Φεύγας εκτιμά ότι περισσότεροι πολίτες θα επιλέξουν Νέα Δημοκρατία διότι η Νέα Δημοκρατία ζητάει αυτοδυναμία όχι ως αυτοσκοπό, αλλά ως προϋπόθεση για να υπάρξει σταθερότητα και ασφάλεια στη χώρα τα επόμενα τέσσερα χρόνια.