Βασίλης Φεύγας: Οι προεκλογικές δωροεπιταγές της κυβέρνησης δεν έχουν αντίκρυσμα στην κοινωνία

181

"Οι προεκλογικές δωροεπιταγές της κυβέρνησης δεν έχουν αντίκρυσμα στην κοινωνία" τόνισε ο Βασίλης Φεύγας, Σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ και Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

Ο κ. Φεύγας στην συνέντευξή του επεσήμανε ότι στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου συγκρούονται δυο διαφορετικές φιλοσοφίες.

Από τη μια έχουμε τη φιλοσοφία της Νέας Δημοκρατίας που μιλάει για λιγότερους φόρους και ασφαλιστικές εισφορές ώστε να δημιουργηθούν νέες δουλειές και να αυξηθεί το εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Από την άλλη έχουμε τη φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ με τους υψηλούς φόρους και τη διανομή επιδομάτων και προεκλογικών δωροεπιταγών.  Όλα δείχνουν ότι την Κυριακή οι πολίτες θα στείλουν μήνυμα για πολιτική αλλαγή και θα υπερψηφίσουν την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στις Περιφερειακές Εκλογές ο κ. Φεύγας εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα υπάρξει πολιτική αλλαγή και στη Δυτική Ελλάδα, καθώς ο Νεκτάριος Φαρμάκης θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Σχετικά με την υποψηφιότητα του στην Αιτωλοακαρνανία ο κ. Φεύγας αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του οδικού δικτύου και αναδιοργάνωσης του παραγωγικού μοντέλου όσον αφορά την πρωτογενή παραγωγή. Σήμερα οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι μας βρίσκονται στο όριο της επιβίωσης και αυτό θα πρέπει να αλλάξει.