Βόλος: Μεγάλες ζημιές στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας από μολότοφ (Photos)

152
Βόλος: Μεγάλες ζημιές στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας από μολότοφ

Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν στο κτίριο που στεγάζει την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στον Βόλο από μολότοφ που έριξαν άγνωστοι στις τα ξημερώματα.

Τα γραφεία δεν λειτούργησαν σήμερα λόγω ζημιών από τη φωτιά που προκλήθηκε μετά τη μολότοφ που έριξαν άγνωστοι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα, από αυτοσχέδιο εμπρηστικό υλικό (μολότοφ) καθώς βρέθηκαν υπολείμματα τριών, εντός του χώρου.

Επί τόπου έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνταν από οκτώ άνδρες με δύο υδροφόρα οχήματα και ένα βυτιοφόρο, ενώ κάηκαν είδη γραφείου σε έκταση 20 τ.μ. περίπου.

Λήξη του συμβάντος δόθηκε στις 5 τα ξημερώματα, με απολογισμό ένα γραφείο κατεστραμμένο ολοσχερώς, ζημιές σε παρακείμενα γραφεία και στον διάδρομο, σύμφωνα με magnesianews.gr.

Από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργείται προανάκριση για το συμβάν, ενώ η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, στον προσωπικό της λογαριασμό, αναφέρει ότι εντοπίστηκαν τρεις μολότοφ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση «από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνεται ότι το κεντρικό κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας πλην των Υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας, της Κτηνιατρικής, και Μεταφορών και Επικοινωνιών δεν θα λειτουργήσει λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε γραφείο του ισογείου, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό, ενώ σήμερα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν».