Βορίδης: «Κομματική εγκάθετος του Τσίπρα η Θάνου»

95
Βορίδης: «Κομματική εγκάθετος του Τσίπρα η Θάνου»

«Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να συσχετίσει την περίπτωση της κυρίας Θάνου με ανθρώπους οι οποίοι είχαν σχέση με την Επιτροπή Ανταγωνισμού σε χρόνο και με τρόπο άσχετο με τοποθέτηση πολιτική».

Τα παραπάνω τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, ανέφερε από το βήμα της Βουλής μετά την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

«Αυτοί που είχαν καριέρα χωρίς να τους έχει διορίσει κανείς πολιτικός εκεί, συγκρίνονται με την κομματική εγκάθετο του κυρίου Τσίπρα, την κ. Θάνου!», επισήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο Μάκης Βορίδης είπε πως το ένα γεγονός δεν έχει καμία σχέση με το άλλο, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά προς την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ: «Εσείς δεν δικαιούσθε να ομιλείτε».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είχε εγκαίρως και με σαφήνεια προειδοποιήσει, ως αξιωματική αντιπολίτευση, την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και είχε ενημερώσει τον ελληνικό λαό και είχε δεσμευτεί, ότι δεν θα αποδεχθεί την τοποθέτηση της Βασιλικής Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, διότι είναι μια τοποθέτηση η οποία θίγει την ακεραιότητα, την αυτονομία και την ανεξαρτησία της Επιτροπής».

Ακόμα, αναφερόμενος στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ο Μάκης Βορίδης υπογράμμισε: «Ακούσαμε το καταπληκτικό. Να εγκαλεί ο κ. Τσίπρας τον πρωθυπουργό για λαϊκισμό! Και επίσης να εγκαλεί τη Νέα Δημοκρατία για κομματικοποίηση!» για να προσθέσει: «Ποιος; Αυτός που διόρισε την κυρία Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού! Τη νομική του σύμβουλο! Άμισθη δε γιατί είχε γοητευτεί από τα χαρίσματα του κ. Τσίπρα και έπρεπε να προσφέρει αμίσθως!».