Βουλευτές ΝΔ: Δεν θα ανεχθούμε τα νησιά του Αιγαίου να γίνουν μόνιμο "πάρκινγκ" ψυχών

41
«Πονοκέφαλος» το προσφυγικό για την Ευρώπη

Στη Λέσβο βρέθηκαν σήμερα βουλευτές της ΝΔ με απόφαση του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιώντας επίσκεψη στον καταυλισμό και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Μόριας.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής- βουλευτής Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου, η αναπληρώτρια τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής-βουλευτής Β' Αθήνας, Σοφία Βούλτεψη, ο τομεάρχης Τουρισμού- βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κόνσολας και ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας- βουλευτής Αχαΐας, Ιάσων Φωτήλας.

Η επίσκεψη των βουλευτών έρχεται στον απόηχο των επεισοδίων της περασμένης Κυριακής στην πλατεία Σαπφούς. Το κλιμάκια της ΝΔ επισκέφθηκε τον καταυλισμό και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Μόριας, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του.

Στη συνέχεια συνάντησε κατοίκους της Μόριας και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη γειτνίαση με το ΚΥΤ. Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάννα Καλογήρου και τον δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό. Τέλος, το κλιμάκιο επισκέφθηκε το νοσοκομείο, το Λιμεναρχείο, τον Οργανισμό Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής και το Επιμελητήριο Λέσβου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου →