Βουλευτής έπαθε έμφραγμα από ένα... σάντουιτς

109
Βουλευτής έπαθε έμφραγμα από ένα... σάντουιτς

Μία απίστευτη περιπέτεια είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης. Ο βουλευτής έπαθε έμφραγμα εξαιτίας ενός… σάντουιτς.

Η κατανάλωσή του σάντουιτς τού προκάλεσε πρόβλημα στο παχύ έντερο, καθώς ο εντερόκοκκος, μέσα από τη δηλητηρίαση, μπήκε στο αίμα και από εκεί πήγε στην καρδιά.

Ο Γιώργος Αμανατίδης μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

«Έφαγα, το βράδυ παρουσιάστηκαν συμπτώματα δηλητηρίασης. Την επόμενη μέρα έκανα και ένα τεστ COVID γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. Δεν ήταν COVID. Ανέβηκα στην Κοζάνη για Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ένας πυρετός. ξεκίνησα τις αιματολογικές, έδειχναν στοιχεία παράξενα, ότι υπάρχει φλεγμονή. Προσπαθήσαμε να δείξουμε εάν είναι σαλμονέλα.

Τελικά ήταν εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από τη δηλητηρίαση, μέσα από αίμα μπήκε στο έντερο και από εκεί στην καρδιά. Υπήρχε διαδικασία βλάβης στην καρδιά. Ο πνευμονολόγος με διέταξε να φύγω στη Θεσσαλονίκη η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα. Και όχι μόνο αυτό. Έχει κάνει και βλάβη σημαντική στην αορτική βαλβίδα», ανέφερε ο βουλευτής, μιλώντας στο OPEN.

«Έκανα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, ευτυχώς πέτυχα πολύ καλούς επιστήμονες, όλα πήγαν καλά», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και είπε ότι έχει σκοπό να επικοινωνήσει με το κατάστημα που πήρε το σάντουιτς «για ανθρώπινους λόγους, για τους επόμενους».

Ο Γιώργος Αμανατίδης επέστρεψε ήδη στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

«Αναγνωρίζω και στο πρόβλημα την ομορφιά του γιατί ήταν προϋπόθεση για να γίνω καλά», κατέληξε ο βουλευτής.