Βουλή: Κόντρα Βούλτεψη - Μεγαλοοικονόμου

161
Βουλή: Κόντρα Βούλτεψη - Μεγαλοοικονόμου

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τη λεγόμενη «τροπολογία Κουντουρά» αλλά και για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους βουλευτές εκτός ΣΥΡΙΖΑ που τη στήριξαν.

«Εμείς τη λέμε τροπολογία Κουντουρά, γιατί μόνο η συγκεκριμένη κυρία μετέβαλε γνώμη στο Σκοπιανό. Ως πού θα φτάσει αυτή η ανταλλαγή; Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κυρία Κουντουρά στις περιφέρειές σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην Ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ’ ότι κατάλαβα όλα για τους ξενιστές.

Η επιτομή του ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους, που ήρθαν και σας στήριξαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Άλλο που ενίοτε δημιουργούν προβλήματα και ονομάζονται παράσιτα», ανέφερε η Σοφία Βούλτεψη.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που και έκανε λόγο για «βουλτεψιάδα» και κάλεσε τη συνάδελφό της Σοφία Βούλτεψη να γραφτεί στο Εθνικό Θέατρο και να παίξει στην Επίδαυρο.

«Άκουσα την κυρία Βούλτεψη. Συγχαρητήρια, έδωσε μια τέλεια παράσταση, τη Βουλτεψιάδα, αλλά ήταν για την Επίδαυρο κι όχι για το Κοινοβούλιο. Σας συμβουλεύω να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο», είπε η βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην προτροπή του προεδρεύοντα Γιώργου Λαμπρούλη να σταματήσει τις προσωπικές αναφορές η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είπε: "Όχι κύριε πρόεδρε έχει ταλέντο ηθοποιού, κόντεψα να κλάψω. Το Εθνικό Θέατρο την περιμένειΒουλ