Βρετανία: Τα ιδιαίτερα δώρα που ανταλλάσσουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στις γιορτές

97
Βρετανία: Τα ιδιαίτερα δώρα που ανταλλάσσουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στις γιορτές

Στις γιορτές των Χριστουγέννων προσφέρουμε δώρα ο ένας στον άλλον. Από την παράδοση της ανταλλαγής δώρων δεν απουσιάζει ούτε η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, η οποία τιμά τις παραδόσεις.

Και μπορεί φέτος να μην τα πέρασαν μαζί, όπως τα προηγούμενα χρόνια λόγω του κορωνοϊου, όμως τα δώρα δεν θα απουσιάσουν.

Άλλωστε, η βασιλική οικογένεια τηρεί μια παράδοση δύο αιώνων, να ανταλλάσσουν τα δώρα την ώρα του τσαγιού την παραμονή των Χριστουγέννων.

Όμως, έχετε αναρωτηθεί τι δώρα κάνουν μεταξύ τους; Η απάντηση μάλλον θα σας εκπλήξει, καθώς αν και γαλαζοαίματοι, τα δώρα που επιλέγουν είναι οικονομικά, όμως, φροντίζουν να είναι πρωτότυπα, περίεργα ακόμη και αστεία.

Για παράδειγμα, η Κέιτ Μίντλεντον στο παρελθόν είχε κάνει δώρο στον πρίγκιπα Χάρι ένα παιδικό παιχνίδι-σετ «Μεγάλωσε την δική σου φίλη».

Η Μέγκαν Μαρκλ τα πρώτα Χριστούγεννα που έκανε με τη βασιλική οικογένεια προσπάθησε να κάνει τη δική της εντύπωση επιλέγοντας περίεργα δώρα.

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο «Βρίσκοντας την ελευθερία», η Μέγκαν είχε κάνει στον κουνιάδο της ένα κουτάλι που είχε πάνω του χαραγμένη τη φράση «δολοφόνος δημητριακών».

Ο Χάρι γνωστός και για το χιούμορ του, είχε δωρίσει στη γιαγιά του Ελισάβετ ένα σκουφάκι ντους που έγραφε πάνω του: «Η ζωή δεν είναι βλαστήμια».

Λέγεται ότι η βασίλισσα είχε ξετρελαθεί με αυτό, όπως και με ένα άλλο δώρο του εγγονού της, ένα λαστιχένιο διακοσμητικό ψαράκι που τραγουδούσε και την έκανε να γελά.