Χαμός στη Βουλή με το πανεπιστημιακό πτυχίο του Τσίπρα (Videos)

721
Χαμός στη Βουλή με το πτυχίο του Τσίπρα

Χαμός έγινε στη Βουλή το πανεπιστημιακό πτυχίο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για το πανεπιστημιακό άσυλο και έλεγε ότι εκείνος αποφοίτησε από ελληνικό πανεπιστήμιο ενώ «ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δώσει εξετάσεις και πήγε απευθείας σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού», από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας ακούστηκε κάτι περί των σπουδών του Αλέξη Τσίπρα και μετεγγραφής από τη Βουλγαρία.

Ο Αλέξης Τσίπρας σταμάτησε την ομιλία του και είπε: «Τι είπατε; Αναπαράγετε fake news. Αν βάλετε στο google "Τσίπρας" θα σας βγάλει μεταγραφή από τη Βουλγαρία. Αναπαράγετε άθλια fake news. Είχα την τιμή να μπω στο Πανεπιστήμιο, στο ΕΜΠ, ένα από τα καλύτερα της χώρας, της Ευρώπης και του κόσμου, με πανελλαδικές εξετάσεις. Σταματήστε λοιπόν να αναπαράγετε αθλιότητες».

Άμεση ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Επειδή μου ασκήσατε μία κριτική ποια είναι η επαφή μου με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Για άλλη μία φορά πιαστήκατε αδιάβαστος. Και έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής, παρότι δεν είχα καμία πρόθεση να σπουδάσω στην Ελλάδα.

Αλλά πέρασα στο ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο. Για άλλη μία φορά πιαστήκατε αδιάβαστος κ. Τσίπρα».