Χανιά: Οι ετοιμασίες στην οικία Μητσοτάκη για την άφιξη Πομπέο

412
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην οικία Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι Χανίων στην Κρήτη.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην οικία Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι Χανίων στην Κρήτη.

Στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά αναμένεται αργά το απόγευμα, η άφιξη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

Χαρακτηριστικό των προετοιμασιών είναι η άφιξη της συζύγου του πρωθυπουργού, Μάρεβας Γκραμπόφσκι στην οικία Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Γεγονός που αποδεικνύει ότι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να συντονίσει και να οργανώσει την κάθε λεπτομέρεια για την υποδοχή και τη φιλοξενία του Μάικ Πομπέο, αναφέρει το flashnews.

Η φιλοξενία στην οικία Μητσοτάκη, Αμερικανών κορυφαίων κυβερνητικών εκπροσώπων έχει μακρά ιστορία με απαρχή την επίσκεψη Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου το 1991, όταν πρωθυπουργός ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο Μάικ Πομπέο θα φτάσει στα Χανιά γύρω στις 8 το βράδυ και θα μεταβεί στην οικία Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι, όπου θα φιλοξενηθεί απόψε το βράδυ και φυσικά, ο πρωθυπουργός θα του παραθέσει δείπνο.

Η φιλοξενία Πομπέο στην οικία Μητσοτάκη δηλώνει το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών και υπογραμμίζει τη στρατηγική σχέση με τις ΗΠΑ, η οποία επισφραγίστηκε και με την ανανέωση της διευρυμένης Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας.

Αύριο το πρωί, Κυριάκος Μητσοτάκης και Μάικ Πομπέο θα επισκεφτούν τη Βάση της Σούδας και θα στείλουν μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.