Χανιά: Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (Photos)

43
μνημόσυνο Μητσοτάκη Χανιά

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 29 Μαΐου 2017 σε ηλικία 99 ετών.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κηδεύτηκε δίπλα στην αγαπημένη του Μαρίκα, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ.

Σήμερα, όλη η οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, καθώς και πολλοί βουλευτές και σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου για το ετήσιο μνημόσυνο, αναφέρει το zarpanews.gr.

Παρόντες ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους Κωνσταντίνο, Σοφία και Δάφνη, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο, η Αλεξία και ο Κώστας Μπακογιάννης, η Κατερίνα Μητσοτάκη με τα παιδιά της και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη με τον γιο της.

Ακόμα το παρών έδωσαν βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ άλλων στο Μνημόσυνο παρευρέθηκαν ο Σίμος Κεδίκογλου, ο Κωστής Χατζηδάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κώστας Τσιάρας, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιάννης Πλακιωτάκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιάννης Κέφαλογιάννης, Βασίλης Κικίλιας, Νίκος Δένδιας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο Θεόδωρος Φορτσάκης.

Πλήθος κόσμου  στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη(φωτογραφίες)

mits_mitr-1

mits_mit-2

mits_mitr-3

mits_mitr-4

MITS_MITROP-1

MITS_MITROP-3

MN5

ekso-mits