Κων. Ζέρβας για Κώστα Καραμανλή: Είναι από αυτούς που δίνουν λύσεις στα προβλήματα, ενώ άλλοι βρίσκουν προβλήματα στις λύσεις!

291

Με τα θερμότερα λόγια μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κατά τη συνάντηση που είχαν στον ΟΑΣΘ για την υπογραφή παραχώρησης των λεωφορείων από το δήμο στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλώντας ενώπιον όλων, περιέγραψε τον Κώστα Καραμανλή «ως έναν άνθρωπο που δίνει άμεσα λύσεις και ενδιαφέρεται για την πόλη της Θεσσαλονίκης» .

Μάλιστα θυμήθηκε και τη γνωριμία μεταξύ τους αφού δεν γνωρίζονταν προηγουμένως: «Όταν εκλέχτηκα δήμαρχος», είπε ο κ. Ζέρβας, «με κάλεσε στο γραφείο του για να συζητήσουμε τα προβλήματα της πόλης. Έτσι μια ζεστή μέρα του περασμένου Ιουνίου κατέβηκα στην Αθήνα και η συνάντησή μας που είχε προγραμματιστεί για να κρατήσεις μισή ώρα, διήρκεσε πάνω από δύο ώρες!».

Μάλιστα όπως είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Κώστας Καραμανλής του έδειξε ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα της πόλης και όπως τόνισε με έμφαση «υπάρχουν άνθρωποι, όπως εμείς, που δίνουν λύσεις στα προβλήματα και υπάρχουν και άλλοι που βρίσκουν... προβλήματα και εμπόδια στις λύσεις...»