Χρηστίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βοηθά την αξιόπιστη πολιτική

96

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το άρθρο του Θανάση Καρτερού εναντίον του Σωτήρη Τσιόδρα, εξαπέλυσε το ΚΙΝΑΛ μέσω του εκπροσώπου της παράταξης, Παύλου Χρηστίδη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φανερό ότι πατάει σε δυο βάρκες. Είναι σχέδιο να παρουσιάζεται με δύο πρόσωπα, άλλο  με τον αρχηγό και άλλο με στελέχη του για να κερδίζει διάφορα ακροατήρια. Μια επιλογή που δεν βοηθά ούτε την χώρα, ούτε την αξιόπιστη πολιτική», δήλωσε ο κ.Χρηστίδης.

Ολόκληρη η δήλωση του:
«Το ΚΙΝΑΛ δεν κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Ασκεί υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Στηρίζει όσα μέτρα της κυβέρνησης θεωρεί ορθά και ασκεί κριτική σε κενά, λάθη, καθυστερήσεις και παραλείψεις.

Η κυβέρνηση οφείλει να ακούει και να αποδέχεται προτάσεις της Αντιπολίτευσης, δεν  χωρούν η αλαζονεία και οι μικροκομματικές λογικές.

Σε ό, τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ είναι φανερό ότι πατάει σε δυο βάρκες. Είναι σχέδιο να παρουσιάζεται με δύο πρόσωπα, άλλο  με τον αρχηγό και άλλο με στελέχη του για να κερδίζει διάφορα ακροατήρια. Μια επιλογή που δεν βοηθά ούτε την χώρα, ούτε την αξιόπιστη πολιτική».