Χρηστίδης: «Πανικός και φόβος επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ»

218

«Πανικός και φόβος επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εξηγείται αλλιώς το παραλήρημα στελεχών του σε βάρος του Κινήματος Αλλαγής και της βουλευτού μας Ευαγγελίας Λιακούλη», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

«Δεν είναι πρώτη φορά, δεν μας πτοούν. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας ως ενέχυρο στους δανειστές για 99 χρόνια. Σκάνδαλο για το οποίο σήμερα σιωπά βέβαια η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει στην ίδια γραμμή», αναφέρει ο Παύλος Χρηστίδης.

«Η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ δίνει αποστομωτική απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, μας δικαιώνει περίτρανα. Ακύρωσε την μεταβίβαση 10.119 ακινήτων με απόφαση Τσακαλώτου στην ΕΤΑΔ ΑΕ και δι’ αυτής στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ της υποτέλειας», προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

«Όσο δε για όσα είπαν για την προανακριτική επιτροπή, ας το καταλάβουν, είμαστε αποφασισμένοι για την πλήρη αποκάλυψη της δράσης του παραδικαστικού κυκλώματος που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με κυκλώματα της δεξιάς. Κακός σύμβουλος ο πανικός, γεννά παραφροσύνη», καταλήγει το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.