Χτύπησε αστυνομικούς, παρέσυρε πεζό, τράκαρε και... διέφυγε!

111

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν δεκάδες περαστικοί που έτυχε να παρακολουθήσουν τα πρωτοφανούς βιαιότητας επεισόδια που προκάλεσε μέρα- μεσημέρι της Παρασκευής στο Άργος ένας «νταής» Ρομά, όταν κλήθηκε η Αστυνομία επειδή είχε κλείσει με το αυτοκίνητο του ένα ιδιωτικό πάρκινγκ στο χώρο των ΕΛ.ΤΑ..

Όταν έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας και του υπέδειξαν να μετακινήσει το αυτοκίνητό του, ο... ζόρικος Ρομά δεν δίστασε να τους επιτεθεί αιφνιδιάζοντάς τους ενώ πριν προλάβουν να αντιδράσουν μπήκε στο αυτοκίνητό του και πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει, με αποτέλεσμα να παρασύρει ένα πεζό, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά!

Παρ' όλα αυτά, ο δράστης όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά ανέπτυξε πάλι ταχύτητα προσκρούοντας σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα προκαλώντας τους σημαντικές ζημιές!

Το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε, αλλά ο νεαρός «νταής» το εγκατέλειψε και έσπευσε να εξαφανιστεί πεζός, χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν αναζητήσεις. Ωστόσο, από τα στοιχεία του οχήματος εξακριβώθηκε η ταυτότητά του και αναζητείται.