«Ύμνοι» «Daily Mail» για τις στυλιστικές επιλογές Μελάνια και Μαρέβα (εικόνες)

962

Εγκωμιαστικά τα σχόλια του βρετανικού Τύπου για την στιλιστική ταύτιση των δύο «Πρώτων Κυρίων», Μελάνια Τραμπ και Μαρέβα Μητσοτάκη χθες στον Λευκό Οίκο.

«Τόσο η Μελάνια Τραμπ όσο και η Μαρέβα Μητσοτάκη ντύθηκαν με στιλάτα jumpsuits στον Λευκό Οίκο», γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail στάζοντας μέλι για την εμφάνισή τους, με αφορμή τη συνάντηση των συζύγων τους, Ντόναλντ Τραμπ και Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Στον Λευκό Οίκο η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ένα μαύρο παλτό, το οποίο έβγαλε στη συνέχεια αποκαλύπτοντας ότι η Μελάνια δεν ήταν η μόνη που επέλεξε να φορέσει το συγκεκριμένο είδος ρούχου για την συγκεκριμένη περίσταση.

«Από την πλευρά της, η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μελάνια Τραμπ φόρεσε ένα υπέροχο ασπρόμαυρο Chanel jumpsuit... Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα jumpsuit σε αποχρώσεις του καφέ».

«Η στιλιστική υπεροχή Πρώτων Κυριών: Τόσο η Μελάνια Τραμπ όσο και η Μαρέβα Μητσοτάκη ντύθηκαν με στιλάτα jumpsuits στον Λευκό Οίκο», γράφει το δημοσίευμα με αφορμή τη συνάντηση του ζεύγους Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ.

«Η Μελάνια συνδύασε τη φόρμα Chanel με μια μαύρη ζώνη και μαύρες μπόρες αξίας 1.395 δολαρίων του οίκου Christian Louboutin», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Και οι δύο κυρίες είχαν τα μαλλιά τους ανάλαφρα, να πέφτουν στους ώμους τους».

Η εφημερίδα «Daily Mail» σχολιάζει επίσης τo «timing» της χθεσινής συνάντησης Τραμπ- Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο.

«Τραμπ και Μητσοτάκης συναντήθηκαν σε μια εποχή που διακυβεύονται πολλά στην περιοχή της Μεσογείου».

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός, απόφοιτος του Χάρβαρντ δήλωσε ότι η χώρα του «ακολουθεί συνταγή» που έχει εφαρμοστεί στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των
χαμηλότερων φόρων, και η ελληνική οικονομία αντέδρασε θετικά.

Ο Μητσοτάκης ζήτησε την υποστήριξη του Tραμπ καλώντας τις αμερικανικές εταιρείες να επενδύσουν στην Ελλάδα», υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα.