Υπερασπιστής του χυδαίου Πολακισμού ο Χάρης Καστανίδης

178

Σε μια προκλητική όσο και απολύτως γελοία (πολιτικά) δήλωση προέβη χθες - επιλέγοντας μάλιστα το documento.gr - o βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Χάρης Καστανίδης.

Κόντρα στην κομματική γραμμή, επέκρινε επί της ουσίας, την ορθή απόφαση του Κινήματος Αλλαγής να απαιτήσει την εξαίρεση του χυδαίου πολιτικού τραμπούκου Πολάκη και του Τζανακόπουλου από την Προανακριτική.

 «Η Προανακριτική Επιτροπή μπορεί να καλεί ως μάρτυρες όποιους κρίνει ότι θα συνεισφέρουν στη διερεύνηση της υπόθεσης. Όμως, δεν μπορεί να καθορίζεται από την πλειοψηφία της ποιος θα μετέχει στη σύνθεση της Επιτροπής για την Προανακριτική», δήλωσε στο Documento o Χάρης Καστανίδης.

Και συμπληρώνει: «Αλλιώς θα ήταν παραβίαση του κοινοβουλευτικού κανόνα ότι την αποφασιστική αρμοδιότητα για το ποιος εκπροσωπεί μια Κοινοβουλευτική Ομάδα στη σύνθεση μιας επιτροπής την έχει αποκλειστικά η προτείνουσα κοινοβουλευτική ομάδα και κανένας άλλος»!

Η απόφαση του Χάρη Καστανίδη όπως μαθαίνουμε  προκάλεσε οργή στην Χαριλάου Τρικούπη αφού, γνωστοί νυν κα πρωην βουλευτές του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν στο στόχο της αλήτικης ΣΥΡΙΖΑΙΚΗΣ παρακρατικής συμμορίας που έστησε την υπόθεση της NOVARTIS.

Αντιδράσεις σημειώθηκαν όμως και στο εσωτερικό του ΚΙΔΗΣΟ. Αφού η ίδια γνωστή ΣΥΜΜΟΡΙΑ των "Πολάκηδων" στοχοποίησε πρώτον από όλους τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου αλλα και μέλη της οικογένειας του, κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Αυτούς επέλεξε να υπερασπιστεί ο Καστανίδης;