Υπερψήφιση τροπολογίας επικαλέστηκε ο Παππάς για να την...«κοπανήσει» από τη Μακεδονία

110

Την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για τα «εκλομαγειρέματα» ΣΥΡΙΖΑ, η οποία βέβαια ήταν γνωστή από τις προηγούμενες ημέρες, επικαλέστηκε ο Νίκος Παππάς για την άρον-άρον αναχώρηση του από τη Μακεδονία και όχι τις χθεσινές άγριες αποδοκιμασίες που δέχτηκε στο Κιλκίς.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του υπουργού ψηφιακής πολιτικής προέβλεπε επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και από το πρωί είχαν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ είχαν τεθεί σε ισχύ και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί γνωστοποιήθηκε στην προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη ότι τελικά η επίσκεψη αναβάλλεται.

Να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία στη Βουλή έχει προγραμματιστεί για τις 3 το μεσημέρι και κανονικά υπήρχε άπλετος χρόνος για να γίνει η επίσκεψη.

Ο Νίκος Παππάς με την επιστροφή του στην Αθήνα και καθώς η απόδραση του είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, διέρρεε πως μετά την ονομαστική ψηφοφορία θα επιστρέψει στη Μακεδονία, κάτι που ανέφερε σε τηλεγράφημα του και το ΑΠΕ, σημειώνοντας πως ο υπουργός θα επιστρέψει στην πόλη της Βέροιας -όπου ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει περιοδεία όλη μέρα, σήμερα. Και στις 8 το βράδυ, θα έχει -όπως είχε αναγγελθεί- πολιτική ομιλία με θέμα, «Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας», στον Πολυχώρο «Ελιά».