Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Δυτ. Τομέα της Β' Αθηνών ο Παπαχριστόπουλος

219

Υποψήφιος στο Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα είναι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μία θέση που αναμένεται να «κλειδώσει» τα επόμενα 24ωρα έπειτα από ραντεβού του πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Αλέξη Τσίπρα.

Την είδηση επιβεβαίωσε, εν μέρει, ο ίδιος ο κ. Παπαχριστόπουλος, καθώς δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή πως «Στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια της κυβέρνησης να σηκώσει τη χώρα, να τελειώσει οριστικά με τη διαπλοκή και την μιντιακή δικτατορία».

«Τέσσερα χρόνια στήριζα το κυβερνητικό έργο. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη, λεηλατημένη και σιγά σιγά την αναστηλώνει. Δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω» επισήμανε μιλώντας στον Ant1 το πρωί της Τρίτης και τόνισε ότι θα είναι μεγάλη τουχαρά αν ο πρωθυπουργός τον εντάξει σε αυτήν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε, θα ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και θα χαρεί πολύ αν θα συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια.

Σχολιάζοντας την παράδοση της έδρας του, σημείωσε ότι δεν έκανε κάτι το σπουδαίο, αλλά το αυτονόητο, καθώς έχει δικό του κώδικα συμπεριφοράς. Σχετικά με τη στάση των έξι βουλευτών και τη δέσμευση στήριξης, ανέφερε ότι μπορούν να διαφοροποιηθούν αργότερα σε κάποιο νομοσχέδιο και εξήγησε ότι η δέσμευση ήταν για να μην ευτελίζεται ο κοινοβουλευτισμός.