Υπόθεση Λαγούδη: Ποιο μπορεί να είναι το πρόσωπο-μυστήριο στο οποίο ασκήθηκε δίωξη

123

Μυστήριο εξακολουθεί να επικρατεί σχετικά με την ταυτότητα του προσώπου σε βάρος του οποίου φέρεται να έχει ασκηθεί συγκεκριμένη ποινική δίωξη για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη.

Είχε προηγηθεί η πρόταση του εισαγγελέα Αγρινίου για άσκηση ποινής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα εμπρησμού, συμμορία και ηθική αυτουργία σε βάρος αγνώστων δραστών σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr το πρόσωπο αυτό είναι φιλικό της Ειρήνης Λαγούδη και αναμένεται να κληθεί για κατάθεση τις επόμενες ημέρες από την ανακρίτρια Αγρινίου.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει τις επόμενες ημέρες και δεύτερος κατηγορούμενος για την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Για δίκαιωση είχε κάνει λογο ο αδερφός της 44χρονης, Γιώργος Λαγούδης. «Είναι η δικαίωση όλων όσων πίστεψαν από την αρχή ότι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι εισαγγελικές - δικαστικές αρχές επιβεβαίωσαν με τον πιο τρανταχτό τρόπο αυτό που από την πρώτη στιγμή είπαΉμουν σίγουρος πως θα λάμψει η αλήθεια και αυτό νομίζω ότι το κατάλαβε αμέσως ο εισαγγελέας ήδη από την πρώτη συνάντηση μας. Έτσι ένιωσα. Όπως και όλη η κοινή γνώμη το πίστεψε» είχε δηλώσει στο ραδιοφωνικό σταθμό Ιόνιον FM.