Υπόθεση Novartis: Αντίστροφη μέτρηση για την άθλια σκευωρία

292
Θύελλα αντιδράσεων για τη σκευωρία της Novartis

Όπως αποκάλυψε το «Καρφί» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, η αντίστροφη μέτρηση για τη διερεύνηση της άθλιας σκευωρίας που στήθηκε σε βάρος κορυφαίων πολιτικών, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ παρέπεμψε χωρίς κανένα στοιχείο στη Δικαιοσύνη, έχει αρχίσει.

Στην κατεύθυνση αυτή είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου και του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Η αρχειοθέτηση της υπόθεσης που αφορά τον Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο δεν βρέθηκε το παραμικρό στοιχείο, δρομολογεί ραγδαίες εξελίξεις.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως, ότι τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και το Κίνημα Αλλαγής αναμένουν την αρχειοθέτηση και των υποθέσεων που αφορούν τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, προκειμένου να αναλάβουν πρωτοβουλίες στη Βουλή για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής.

Η αρχειοθέτηση των υποθέσεων για τα δύο αυτά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να συμπέσει χρονικά με τη διαβίβαση στη Βουλή της έρευνας που πραγματοποιείται μετά τις αναφορές του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αγγελή τις μηνυτήριες αναφορές που έχουν καταθέσει οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος και Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλλά και τις αποκαλύψεις κύκλων της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, κ. Ελένης Ράικου για τον ρόλο που έπαιξε στη σκευωρία ο περιβόητος «Ρασπούτιν».

Τάγματα εφόδου του Καθεστώτος

Η διερεύνηση της άθλιας πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας αποτελεί καθολικό αίτημα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ.

Η όλη μεθόδευση για την κατασυκοφάντηση των κορυφαίων πολιτικών, παραπέμπει ευθέως σε μαφιόζικες συμμορίες.

Τα τάγματα εφόδου του καθεστώτος που είχε στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, έφτασαν σε σημείο να σπάσουν τις θυρίδες του Αντώνη Σαμαρά και του αδελφού του, ο οποίος δεν είχε καμία δημόσια θέση και επιχείρησαν να τον εμπλέξουν για λόγους καθαρά εκδικητικούς.

Η αλητεία των καθεστωτικών μηχανισμών προκάλεσε κλονισμό της υγείας του αδελφού του, Αντώνη Σαμαρά, προκαλώντας την οργή του πρώην πρωθυπουργού, που δήλωνε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους.

Έστησαν καταθέσεις και τώρα τρέμουν τις συνέπειες

Υπερβαίνοντας κάθε όριο αθλιότητας αυτοί που έστησαν τη σκευωρία, ανάγκασαν κουκουλοφόρους μάρτυρες να καταθέσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Ένας από αυτούς έφτασε σε σημείο να ισχυριστεί ότι ο Φρουζής είχε πάει στο Μαξίμου με τροχήλατη βαλίτσα γεμάτη δεσμίδες για να λαδώσει τον Αντώνη Σαμαρά.

Πρόκειται για κατάθεση που δεν αντέχει ούτε για σενάριο κωμωδίας.

Βέβαια οι μάρτυρες κατέθεσαν ό,τι ακριβώς τους είχαν υποδείξει, γιατί τους απείλησαν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τους προφυλάκιζαν.

Τώρα τα γυρίζουν αποκαλύπτοντας μάλιστα τα μεγαλόσχημα στελέχη του συστήματος που τους άσκησαν πιέσεις για να δώσουν ψευδείς καταθέσεις.

Η καθεστωτική συμμορία τρέμει τώρα τις συνέπειες και τις παραπομπές τους σε δίκη που θεωρείται σίγουρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο υπουργοί της προηγούμενης Κυβέρνησης θα βρεθούν αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες, όπως σύσταση παραδικαστικής συμμορίας, κατάχρηση εξουσίας, ηθική αυτουργία σε ψευδομαρτυρία και απόπειρα αλλοίωσης πολιτεύματος.

* Δημοσιεύτηκε στο «Καρφί» του Σαββατοκύριακου