Υπόθεση Παπαγγελόπουλου: Στον Άρειο Πάγο καταθέτει ο Σταύρος Παπασταύρου

203
Υπόθεση Παπαγγελόπουλου: Στον Άρειο Πάγο καταθέτει ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου

Στον Άρειο Πάγο καταθέτει ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο δικηγόρος προσήλθε στον Άρειο Πάγο προκειμένου, όπως είπε ο ίδιος, να καταθέσει στην υπόθεση με ελεγχόμενο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο Σταύρος Παπασταύρου είχε υποστεί ποινικές διώξεις από τις οποίες απαλλάχθηκε, ενώ το όνομά του είχε εμπλακεί σε φορολογικού τύπου διαδικασίες και σενάρια που τελικώς κατέπεσαν.

Ο δικηγόρος έχει αποδώσει τις δικαστικές περιπέτειές του στη σχέση με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τη σύζυγο του Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη.

Προσερχόμενος στον Άρειο Πάγο ο Σταύρος Παπασταύρου αναφέρθηκε στη δικαστική του στοχοποίηση και μίλησε για την σημερινή κατάθεση του.

Ο Σταύρος Παπασταύρου ανέφερε: «Πριν έξι χρόνια επιχειρήθηκε λυσσαλέα η ποινική μου καταδίκη με πολιτικές σκοπιμότητες. Χρειάστηκε να περάσουν έξι ολόκληρα χρόνια ώστε η σκευωρία να καταπέσει. Κατέπεσε. Με σειρά δικαστικών αποφάσεων όπου με δικαίωσαν πλήρως. Αλλά σήμερα δε θα μιλήσω για εμένα.

Θα καταθέσω ως μάρτυρας στην ανάκριση με κατηγορούμενο το Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τους οργανωμένους σκευωρούς  και θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

Μόνο τότε θα υπάρχει ελπίδα να μη βρεθεί άλλος στη θέση μου, να μην υπάρξει ξανά υπόθεση Παπασταύρου, να σταματήσει η δολοφονία χαρακτήρων για πολιτικές σκοπιμότητες που είναι τόσο επιζήμια για τον τόπο μας».