Υπόθεση Τοπαλούδη: Αντιμέτωποι σήμερα με τους δολοφόνους οι γονείς της

131

Ξεκινά σήμερα η δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι νεαροί προφυλακισθέντες της νεαρής, θα βρεθούν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Η δίκη διεξάγεται στην Αθήνα κατόπιν αιτήματος του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου ο οποίος ζήτησε την μεταφορά της υπόθεσης επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης αν η δίκη διεξαγόταν στην Ρόδο.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και δήλωσε ότι είναι δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί πώς αισθάνεται ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του με τέτοιον βίαιο τρόπο.

Ερωτηθείς για την πρώτη συνάντησή του με τους δράστες της δολοφονίας του παιδιού του ο Γιάννης Τοπαλούδης τόνισε ότι είναι «ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία».

«Το μόνο βλέμμα που αξίζουν είναι να τα κοιτάξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν», τόνισε και ζήτησε εκ νέου την καταδίκη τους, «σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα», υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αυστηροποίησής του για τέτοιου είδους εγκλήματα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας και θείος του θύματος, κ. Γκιούγκης, σημείωσε ότι «έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης, οι γονείς της Ελένης έχουν καταστραφεί, τους ρήμαξαν τη ζωή αυτά τα δύο υποκείμενα».