Ζαχάρω: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία

181
Ζαχάρω: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία στη Μηλέα Ζαχάρως στην Ηλεία, όπου ένας 86χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 45χρόνο γιο του και στην συνέχεια γυρίζοντας το όπλο πάνω του αυτοκτόνησε.

Το φονικό έπεσε σαν κεραυνός στην κοινωνία του μικρού χωριού που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το patrisnews, o 86χρονος ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός και έμενε μόνος του στο σπίτι στην Μηλέα Ζαχάρως, καθώς η γυναίκα του έχει φύγει από τη ζωή.

Με την σύζυγο του είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.

Κάτοικοι της περιοχής τον χαρακτηρίζουν ως έναν άνθρωπο «σκληρό» ίσως σε αυτόν τον χαρακτηρισμό κρύβονται και τα αίτια της τραγωδίας. Ο μικρότερος γιος του, ο βενιαμίν της οικογένειας είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο.

Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει. Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του.

Μία συνάντηση που κατέληξε σε τραγωδία. Τα αδέρφια του, ενώ τον περίμεναν ενημερώθηκαν για το κακό που είχε συμβεί.