Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Τίνα Μεσσαροπούλου στο ASTRATV: «Έχουν ζητήσει την απόλυσή μου άπειρες φορές!»

Media

Στην εκπομπή «STATUS» με τον Κωνσταντίνο Καμέα, του ASTRATV, μίλησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, σε μία εφ’ όλης της ύλης κουβέντα.

Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Γιώργο Μυλωνάκη, την οικογένειά τους και τη σχέση που έχουν οι δυο τους πάνω από δύο δεκαετίες. Αναφέρθηκε στη σχέση που έχει χτίσει με τα δύο παιδιά της, το μεγάλωμά τους και πώς αντιδρούν σε διάφορα θέματα της καθημερινότητάς τους.

Στη συνέχεια, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ αποκάλυψε πως αρκετοί έχουν ζητήσει την απόλυσή της, είτε για θέματα σε εκπομπές ή στα περιοδικά που έγραφε στο παρελθόν.

Εκθείαστε, μάλιστα, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την οποία πέρα από συνεργάτιδες, είναι δύο πολύ καλές φίλες, και την «ασπίδα» που υψώνει σε κάθε μέλος του Happy Day.

Στη συνέχεια, της ζητήθηκε η άποψη για μερικά πρόσωπα της τηλεοπτικής πραγματικότητας, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Δανάη Μπάρκα, η Μπέτυ Μαγγίρα και η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τον Πέτρο Πολυχρονίδη που έχει ξεχωρίσει με τον «Τροχό της Τύχης».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο STATUS με τον Κωνσταντίνο Καμέα

«Πέρασε από το μυαλό μου να γίνω γιατρός, μετά αρχιτέκτονας και αρχαιολόγος, τελικά έγινα δημοσιογράφος.

Ήμουν πάντα τσαμπουκάς. Δεν άφηνα να πέσει κάτω τίποτα.

Έχουν ζητήσει την απόλυσή μου άπειρες φορές. Από τη μία ζητούσαν την απόλυσή μου, από την άλλη μου έστελναν λουλούδια.

Ο σύζυγός μου όλο εκείνο το διάστημα με φλέρταρε. Εγώ το έπαιζα δύσκολη. Με το που τον είδα, και αποφάσισα να ξεκινήσουμε κάτι μαζί, κατάλαβα ότι αυτή η σχέση θα βγάλει κάπου. Όταν πρωτογνώρισα τον άνδρα μου, ήταν σε σχέση και ήμουν κι εγώ σε σχέση περίπου. Έπρεπε πρώτα να αποστασιοποιηθεί από κάποια πράγματα και μετά να ληφθούν κάποιες αποφάσεις.

Ο πρωθυπουργός είναι ένας άνθρωπος χαρισματικός και ζεστός στην επαφή με τον κόσμο, αγαπάει και έχει εξαιρετική επαφή με τα παιδιά.

Την έζησα την εφηβεία του μεγάλου μου γιου στο έπακρον. Χρειάστηκε να κάνω ανακαίνιση στα δωμάτια γιατί ήταν βομβαρδισμένο τοπίο μετά από πολεμική σύγκρουση.

Ο μικρός μου γιος δεν θέλει να βάφομαι καθόλου και επίσης μου ψωνίζουν αθλητικά.

Ο μεγάλος μου γιος πρώτη δημοτικού διάβαζε την εφημερίδα Καθημερινή κι είχε γράψει έκθεση όταν μεγαλώσει θα γίνει Πρωθυπουργός.

Επειδή δεν ξέρω αν έχω υπάρξει καλή νύφη, τα περιμένω όλα. Με τα κορίτσια που κάνουν παρέα τα παιδιά μου, έρχομαι κοντά και τους ενοχλεί.

Της Σταματίνας μην της πειράξεις άνθρωπο από την εκπομπή. Θέλει η ομάδα της να είναι συμπαγής και προστατευμένη.

Μου έγινε σχετικά πρόσφατα μία πρόταση να συμπαρουσιάσω μία καθημερινή εκπομπή, αλλά δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή.

Η Σταματίνα είναι η μαέστρος της εκπομπής και ποτέ δεν σε κάνει να αισθανθείς ότι είσαι κάτι λιγότερο. Ο καθένας έχει τη θέση του.

Δεν μου αρέσουν οι κόντρες στην τηλεόραση, όπως και στο τηλεοπτικό κοινό. Σε βάθος χρόνου γυρνάει μπούμερανγκ στον παρουσιαστή που προκαλεί τις κόντρες.

Όσες εκπομπές ενεπλάκησαν σε καυγάδες και κόντρες, βγήκαν ζημιωμένες.

Ο Αρναούτογλου υπέγραψε με τον ANT1, αλλά υπήρξε κρούση από το Mega. Είχε δεχθεί μία πολύ δελεαστική πρόταση.
Ο Νίκος Μουτσινάς έχει δεχθεί προτάσεις, αλλά βάζει κάθε φορά διάφορα εμπόδια. Υπάρχουν συζητήσεις με το Star για τηλεπαιχνίδι και βραδινό.

Το τελευταίο διάστημα, η Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ δεν είναι στην τηλεόραση, καθημερινά κάνει εκπομπή από συνεντεύξεις που δίνει.
Είναι λάθος της Ιωάννας, όταν ξοδεύεται και δίνει συνεντεύξεις κάθε τρεις και λίγο.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι πολυεργαλείο. Το ότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αυτά που της ταιριάζουν είναι ένα θέμα. Ένας παρουσιαστής δεν κρίνειται μόνο από τα νούμερα τηλεθέασης.

Την Ελεονώρα (Μελέτη) θα την ήθελα πιο χαλαρή. Πολλές φορές ασχολείται με πράγματα που δεν θα έπρεπε να ασχολείται και να την αγγίζουν.

Ο Φερεντίνος έχει αφήσει τη σφραγίδα του στο Deal και για αυτό ο Alpha προσπαθεί να βρει γυναίκα, για να μην υπάρχει σύγκριση.

Ο Κώστας Τσουρός έχει πολλά να δώσει, δεν ξέρω αν το Mega θα επιτρέψει να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε.

Η Δανάη Μπάρκα πολλές φορές μου δίνει την εντύπωση ότι έχει την εμπειρία πολλών ετών. Κι όμως δεν είναι.

Ο Πολυχρονίδης ξεκίνησε ως outsider. Όταν ξεκίνησε λέγαμε ο Πολυχρονίδης; Θα φτάσει να κάνει τη μακροβιότερη εκπομπή.

Θεωρώ η Αννίτα Πάνια, αν δεν είχε επαναπαυθεί με αυτού του είδους εκπομπές που κάνει, θα ήταν συγκλονιστική.

ΠΗΓΗ: tinasmess.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (09-05-2024)

Ο κρίσιμος αγώνας ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκη», που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις α...

Φόρτωση άρθρων...