Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ρεάλ – Μπάγερν 2-1: Αδιανόητη ανατροπή και επική πρόκριση στον τελικό για τους Μαδριλένους (video)

Με δύο γκολ του Χοσέλου στα τελευταία λεπτά (88’ – 90+1’), η Ρεάλ έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στην Μπάγερν και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League.

Αθλητισμός

Η Ρεάλ το έκανε ξανά με ανατροπή στο τέλος, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως αυτή η διοργάνωση της ανήκει. Όταν το πήρε απόφαση, η Βασίλισσα έριξε στο καναβάτσο την Μπάγερν και με δύο γκολ του Χοσέλου πήρε τη νίκη 2-1 στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League και μαζί την πρόκριση στον τελικό, ύστερα κι από το 2-2 του Μονάχου.

Οι «μερένχες» ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, είχαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Μάνουελ Νόιερ, όμως βρέθηκαν να χάνουν από γκολ του Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος πιθανότατα θα είναι παίκτης τους τη νέα σεζόν. Ο Χοσέλου βρήκε τη λύση στο 88′ και στο 90+1′ όμως και έστειλε τους Ισπανούς στο «Γουέμπλεϊ», όπου την 1η Ιουνίου θα αντιμετωπίσουν την Ντόρτμουντ και θα διεκδικήσουν την 15η «κουπα με τα μεγάλα αυτιά» στην ιστορία τους.

«Εφτάψυχη» η Ρεάλ Μαδρίτης, γύρισε το ματς στα τελευταία λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...