Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Πλανήτης

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad.

Η επίθεση έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή Ζαγιούνα, στα ανατολικά της Βαγδάτης, και καταγράφηκε από κάμερα παρακολούθησης.

Το βίντεο δείχνει έναν ένοπλο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα να πυροβολεί και να σκοτώνει επί τόπου την Σαουάντι. Πηγή της αστυνομίας της Βαγδάτης επιβεβαίωσε στο CNN τη γνησιότητα του βίντεο.

@om.fahd9

 

♬ الصوت الأصلي - farah ♡fr_12344

Η Σαουάντι ήταν δημοφιλής στο TikTok, όπου μοιραζόταν βίντεο να χορεύει με εφαρμοστά ρούχα.

@om.fahd9

 

♬ الصوت الأصلي - om.fahd9

Στο παρελθόν, τα βίντεο αυτά κρίθηκαν ακατάλληλα από τη δικαστική εξουσία του Ιράκ. Η TtikToker καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση για το «έγκλημα της παραγωγής και δημοσίευσης διαφόρων ταινιών και βίντεο που περιέχουν άσεμνες και απρεπείς εκφράσεις, παραβιάζοντας τη δημόσια ευπρέπεια και τα χρηστά ήθη», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιρακινής δικαιοσύνης.

Δεν είναι η πρώτη ιρακινή προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχει γίνει στόχος επιθέσεων.

Μια άλλη δημοφιλής ιρακινή προσωπικότητα του TikTok, ο Μουρ Αλσαφάρ, γνωστός ως Noor BM, πυροβολήθηκε θανάσιμα στη Βαγδάτη τον Σεπτέμβριο του 2023. Δημοσίευε σύντομα βίντεο σχετικά με τη μόδα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ, ενώ συχνά χόρευε και με μουσική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: «Οι διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς έληξαν» - Προχωρά σε επιχειρήσεις στη Ράφα

Το Ισραήλ ανέφερε πως θεωρεί ότι έληξαν οι διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς για εκεχειρία στη Γάζα. Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της αντιπροσωπείας της Χαμάς από το Κάιρο, το Ισραήλ τ...

Ανησυχία για τον καρκίνο παχέος εντέρου: Αυξήθηκε κατά 500% στα παιδιά και τους εφήβους

Δραματική αύξηση των περιστατικών καρκίνου του παχέους εντέρου στις ΗΠΑ, ιδίως στα παιδιά και τους έφηβους, εντόπισαν ερευνητές σε μελέτη, που θα παρουσιαστεί στο συνέδριο «Digesti...

Φόρτωση άρθρων...