Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε την ανανέωση του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκό για ακόμα δύο χρόνια

Τη συμφωνία των «πράσινων» με τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ είχε αποκαλύψει νωρίτερα ο Ισπανός δημοσιογράφος Τσέμα Ντε Λούκας

Αθλητισμός

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έγινε γνωστό αρχικά από κάποιον δημοσιογράφο πως ο Κέντρικ Ναν και οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Δήμητρης Γιαννακόπουλος το επιβεβαίωσε και το ανακοίνωσε.

Η ανανέωση του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκού και η... πρόβλεψη του Γιαννακόπουλου

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους 26 πόντους που πέτυχε, οδηγώντας τους "πράσινους" στο Final Four της Euroleague. Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση της ανανέωσης του Αμερικάνου γκαρντ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσίευσε το... backstage από την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Βλέπετε αυτό που βλέπω; Γιατί εγώ βλέπω τον MVP της ομάδας που θα παίρνει την Euroleague για την επόμενη πενταετία. Πάμε να μπούμε στα βιβλία της ιστορίας, ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σκορπίζοντας χαρά στους οπαδούς της ομάδας. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα οπαδών για συγκέντρωση στην Καμάρα παρά την απαγόρευση της αστυνομίας

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων και συγκεντρώσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συνάντηση το μέση της Κυριακής στις 15:30 στην Καμάρα με σκοπό να μεταβούν στο «Μακεδονία Παλάς» γ...

Φόρτωση άρθρων...