Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Τεράστια πρόκριση της Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (0-1)

Η Ντόρτμουντ νίκησε την Παρί Σεν Ζερμέν και στη Γαλλία και πήρε την τεράστια πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Αθλητισμός

Η Ντόρτμουντ έκανε το μεγάλο «μπαμ» στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς η γερμανική ομάδα κατάφερε να πάρει την τεράστια πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπορούσια νίκησε απόψε στο Παρίσι την Παρί με 1-0 και θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αντίπαλός της, θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπάγερν Μονάχου και το βράδυ της Τετάρτης οι παίκτες της Ντόρτμουντ θα γνωρίζουν με ποια ομάδα θα κοντραριστούν.

Το ματς ξεκίνησε από εκεί που… σταμάτησε στο Παρίσι. Η Παρί είχε την κατοχή, προσπαθούσε με συνεργασίες να μπει στην περιοχή των Γερμανών χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Από την Άλλη η ομάδα του Τέρζιτς με αντεπιθέσεις -κυρίως- προσπαθούσε να απειλήσει την άμυνα της Παρί, με κύριο εκφραστή τον Σάντσο ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακλή εμφάνιση στην «μάχη» που έγινε στην γαλλική πρωτεύουσα.

Το 0-0 έμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Ντόρτμουντ σόκαρε την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Χούμελς πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Παρί και έκανε το 1-0 για τους Βεστφαλούς στο 50′, διαμορφώνοντας συνθήκες πρόκρισης για τους φιλοξενούμενους.

Η πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης (και μάλιστα με δύο νίκες και με το ίδιο σκορ, 1-0) είναι μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα της Βεστφαλίας και παράλληλα μια μεγάλη αποτυχία για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το βράδυ της Τετάρτης θα φανεί αν θα δούμε τελικό μεταξύ δύο γερμανικών ομάδων ή αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταφέρει ν’ αποκλείσει την Μπάγερν. Προς το παρόν, η Ντόρτμουντ απολαμβάνει μιαν από τις μεγαλύτερες βραδιές της ιστορίας της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Ισοπαλία με… χαμένο τον ιδανικό αυτόχειρα Παναθηναϊκό

Εμφανώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, προηγήθηκε 2-0, όμως ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη, έφτασε στο 2-2 και έφυγε «νικητής» από τη Λεωφόρο αφού άφησε ...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2755 της Κυριακής. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η...

Φόρτωση άρθρων...