Η ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό της στο γήπεδο της και στην πρόβα τζενεράλε για τα ματς των προκριματικών του Europa Conference League πήρε τη νίκη. Η «Ένωση» επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Ομόνοιας, στον πρώτο αγώνα του νέου προπονητή, Μάρκο Νίκολιτς, μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΚ στην OPAP Arena, σε ένα ματς που είδε και τον Ρέλβας να αποχωρεί τραυματίας.
Καλή η εικόνα κατά διαστήματα και σχετική ικανοποίηση για την εμφάνιση, εν όψει του πρώτου αγώνα της σεζόν: Την ερχόμενη Πέμπτη (24/7) οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν τον ηττημένο του Χάποελ Μπερ Σεβά – Λέφσκι Σόφιας, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Η, εκτός έδρας, ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου.
Ωστόσο, η νίκη έρχεται σε δεύτερη μοίρα για την ΑΕΚ. Ο λόγος; Ο τραυματισμός του Φιλίπε Ρέλβας. Ο νεοαποκτηθείς στόπερ της «Ένωσης» έπεσε στο έδαφος στο 60′, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και βγήκε αναγκαστική αλλαγή, με τον Ντομαγκόι Βίντα να περνάει στη θέση του. Προφανώς ο Νίκολιτς δεν θα ήθελε να χάσει τον Ρέλβας εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου, καθώς ο Πορτογάλος αποτελεί βαρόμετρο για την «κιτρινόμαυρη» άμυνα.
Τζόκερ: Η κλήρωση της Πέμπτης – Οι τυχεροί αριθμοί
Ελλάδα - Γαλλία 23-9: Και τώρα στα προημιτελικά κόντρα στην Αυστραλία
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις