Παρασκευή
29 Σεπτεμβρίου 2023

Πάρτι στο Twitter με τις δηλώσεις Αντώναρου: «Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν το έλεγα για να δίνω ελπίδες» (βίντεο)

Πολιτική

Μετά Χριστόν προφήτης επιχείρησε να εμφανιστεί ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος σε συνέντευξή του το βράδυ της Τετάρτης υποστήριξε ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει «ελπίδες».

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά» ξεκίνησε ο Ευάγγελος Αντώναρος την τοποθέτησή του στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής συνεχίζοντας με την απάντησή του στο «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες "πάτε καλά";».

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να εναθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες τοποθετήσεις του πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Αντώναρος έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

Ενδεχομένως, βέβαια, ο Ευάγγελος Αντώναρος να είχε στο νου του όλες τις προηγούμενες... αποτυχημένες προβλέψεις που στο παρελθόν έκανε για τις εκλογές και για τις πολιτικές εξελίξεις, εκτιμήσεις που πολλαπλώς διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα εκθέτοντάς τον. Από την άλλη μπορεί η τοποθέτησή του να έγινε για να δικαιολογήσει την αποτυχία του να εκλεγεί στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής όπου κατετάγη έκτος και με σχεδόν 6.000 σταυρούς λιγότερους από τον δεύτερο εκλεγέντα, Χρήστο Σπίρτζη.

Ήδη, πάντως, η τελευταία αυτή δήλωση του Ευαγγέλου Αντώναρου ο οποίος είχε «δει» την ήττα με διαφορά στις εκλογές αλλά δεν μιλούσε, έχει γίνει αντικείμενο σφοδρού σχολιασμού στο Twitter όπου «βαφτίζεται» Νοστράδαμος.

Δείτε μερικά από τα tweets για τον Ευάγγελο Αντώναρο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο του Νότου: Κλιματική κρίση και μεταναστευτικό στο επίκεντρο - Οι θέσεις της Ελλάδας

Δύο καίρια ζητήματα τα οποία είναι ψηλά στην ελληνική ατζέντα και απασχολούν κατά προτεραιότητα τη χώρα μας θα βρεθούν επί τάπητος της Συνόδου των ευρωπαϊκών χωρών του Νότου (MED9)...

Δημοσκόπηση Alpha: Φθορά για την Κυβέρνηση, αναμονή για τον Κασσελάκη, άνοδος για ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ (κάρτες)

Φθορά για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και άνοδο για ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ δείχνει νέα δημοσκόπηση. Ωστόσο, σύμφωνα με την έρευνα της ALCO για τον Alpha, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί πρ...

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: 19 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία – Τι δείχνει για ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη

Προβάδισμα 19 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, κάτι περισσότε...

Φόρτωση άρθρων...