Κυριακή
14 Ιουλίου 2024

«Φεγγάρι της Φράουλας»: Τι σηματοδοτεί και τι σημαίνει για το ζώδιό σας η Πανσέληνος στις 22 Ιουνίου

Αυτή η Πανσέληνος  προαναγγέλλει την αλλαγή  και υπόσχεται μεγάλες νίκες όταν συνοδεύονται με μεγάλη αφοσίωση. Εάν προχωρήσετε με την αποδοχή και την ευθύνη, θα ζήσετε και τις ανταμοιβές που χαρίζει αυτό το φεγγάρι.

Οι αστρονόμοι υποστηρίζουν ότι το «φεγγάρι της φράουλας» όπως το ονόμαζουν θα είναι ασυνήθιστα χαμηλά στον ουρανό, θα φαίνεται αρκετά μεγάλο και θα μπορούσε να είναι ακόμη και πολύχρωμο. Όπως σημειώνει το space.com, με δεδομένο ότι η πανσέληνος του Ιουνίου 2024 συμβαίνει κοντά στο ηλιοστάσιο, όταν ο ήλιος βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο κατά τη διάρκεια του έτους, τότε η πανσέληνος αυτού του μήνα είναι «η χαμηλότερη που έχουμε δει εδώ και χρόνια». Επειδή το φεγγάρι είναι τόσο χαμηλά, θα φαίνεται μεγαλύτερο από ποτέ.

Οι φυλές Algonquin της Αμερικής που κατοικούν στις βορειοανατολικές ΗΠΑ χρησιμοποίησαν την ονομασία «φεγγάρι της φράουλας» για να σηματοδοτήσουν την ώρα για τη συλλογή ώριμων φραουλών που έρχονται τον Ιούνιο. Θα φτάσει στο μέγιστο του φωτισμού το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024  Ώρα Ελλάδας: 03:07 στην  01ο 07’ του Αιγόκερω κι επηρεάζονται περισσότερο οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Η πανσέληνος του Ιουνίου στον Αιγόκερω συσχετίζεται στον ουρανό τόσο από τον Ερμή στον Καρκίνο όσο και από την Αφροδίτη στον Καρκίνο, τονίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τις σχέσεις. Κάτω από αυτές τις ακτίνες του φεγγαριού, μπορεί να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, να βιώσετε μια αλλαγή προοπτικής ή να αισθανθείτε έτοιμοι να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Αυτή η πανσέληνος σας ενθαρρύνει επίσης να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να ζητήσετε αυτό που σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και φροντίδα. Με τον υπεύθυνο Κρόνο να κυβερνά αυτήν την πανσέληνο, αυτή η σελήνη είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα επειδή λαμβάνει χώρα λίγες μόνο ημέρες πριν ο Κρόνος πάει ανάδρομος στους Ιχθύς στις 29 Ιουνίου. Είναι σχεδόν σαν να βιώνετε μια στιγμή "φωτισμού" σχετικά με ένα όριο ή δέσμευση που ίσως χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Κρόνου τους επόμενους μήνες. Η σελήνη στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει επίσης μια υποστηρικτική σύνδεση με τον Άρη στον Ταύρο, προσθέτοντας μια δυναμωτική ποιότητα και λίγο σκληρότητα και αποφασιστικότητα σε οτιδήποτε αποφασίσετε να επιδιώξετε κάτω από αυτές τις ακτίνες του φεγγαριού. Την ίδια μέρα, ο Ερμής στον Καρκίνο θα δημιουργήσει επίσης μια ήπια σύνδεση με τον Άρη στον Ταύρο, αφήνοντάς σας να αισθάνεστε έμπνευση να αναλάβετε δράση σε ορισμένες από τις ιδέες σας και δίνοντάς σας ένα κοφτερό μυαλό όταν πρόκειται για τη διάκρισή σας και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

strawberry_ fullmoon

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω
Ο Αιγόκερως είναι ο ακλόνητος τράγος του ζωδιακού κύκλου. Η γειωμένη του ενέργεια μας δίνει εστίαση και κίνητρο και μας βοηθά να αναπτύξουμε αυτοπειθαρχία. Ο Αιγόκερως είναι η δόνηση που αντλούμε όταν δημιουργούμε ρουτίνες, δομές και όρια μέσα μας. Μας δίνει προοπτική στον ωκεανό των συναισθημάτων που καλεί ο Καρκίνος απο απέναντι στο ζωδιακό κύκλο, καθώς επίσης παρέχει ένα δοχείο στο οποίο μπορούμε να τα βάλουμε. Παραδοσιακά, ο Αιγόκερως συνδέεται με την εργασία, την καριέρα και τη φήμη. Ενώ μπορεί να προκύψουν ζητήματα γύρω από την καριέρα σας αυτή την πανσέληνο, προσπαθήστε να διευρύνετε τον ορισμό της εργασίας σας. Ο Αιγόκερως, στον πυρήνα του, αντιπροσωπεύει το έργο της ζωής σας. Αυτό μπορεί να έχει ή να μην έχει καμία σχέση με την πραγματική δουλειά σας. Η δουλειά της ζωής σας μπορεί να είναι το χόμπι, το παιδί, ο κήπος ή η πρακτική διαλογισμού σας. Καθώς προχωράτε σε αυτήν την πανσέληνο, επιτρέψτε στη συνείδησή σας να εξερευνήσει τους διαφορετικούς τύπους εργασίας στη ζωή σας και στη συνέχεια να ευθυγραμμιστεί και να δεσμευτεί σε οτιδήποτε ενσαρκώνει τον σκοπό της ψυχής σας.

Ο σκοπός σας είναι κάτι που προέρχεται από την ψυχή σας. Είναι το πώς επεκτείνετε τις ρίζες της ύπαρξής σας στον κόσμο. Ο Αιγόκερως θέλει να εμφανιστείτε στον κόσμο που στέκεστε σταθερά στην αλήθεια σας. Σας προκαλεί να είστε το ίδιο άτομο ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, με ποιον είστε ή σε όποια κατάσταση προκύψει. Αυτή η ακεραιότητα σημαίνει ότι αλληλεπιδράτε με συνέπεια με τον κόσμο με τρόπο που ταιριάζει με τα βασικά ιδανικά και τις πεποιθήσεις σας. Όταν είστε πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τον Αιγόκερω, επεκτείνετε την αλήθεια σας στον κόσμο από μια σταθερή βάση ριζωμένη στην ψυχή. Καταλαβαίνουμε επίσης ότι μέρος της δουλειάς της ζωής μας είναι να βρούμε την αλήθεια της ύπαρξής μας και να κατανοήσουμε πλήρως ποιοι είμαστε. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι μια στιγμή για να μπείτε μέσα σας και να κατανοήσετε την ουσία του πυρήνα σας. Είναι καιρός να δεσμευτείτε να βρείτε το σκοπό σας και να αποβάλλετε οτιδήποτε σας αποσπά την προσοχή, συμπεριλαμβανομένων των συναισθημάτων σας.

Η πρόσκληση αυτής της Πανσελήνου
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω εισάγει το στοιχείο των νέων ξεκινημάτων.Καθώς πλοηγείστε σε αυτήν την ενέργεια, αφιερώστε λίγο χρόνο για να συντονιστείτε στις αναδυόμενες πτυχές της ζωής σας, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με τις δεσμεύσεις και τις αντηχούμενες επιβεβαιώσεις. Σκεφτείτε τι μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε ή τι πρέπει να απορρίψετε, προκειμένου να αγκαλιάσετε τις ευκαιρίες που ζητούν αυτήν τη στιγμή την προσοχή σας. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω σας προσκαλεί να ακούσετε προσεκτικά τα συναισθήματά σας. Αφήστε τα να σας οδηγήσουν μακριά από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον προς τις πρακτικές αυτοεξυπηρέτησης που επιβεβαιώνουν και υποστηρίζουν τις δεσμεύσεις σας προς τον εαυτό σας. Τα συναισθήματά σας είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή και να τα κατανοήσετε, αλλά ο Αιγόκερως ζητά να τα δείτε ως πληροφορίες. Δεν σας καθορίζουν, αλλά μπορούν να σας δώσουν στοιχεία για το τι είναι πιο σημαντικό για εσάς. Τα συναισθήματα δεν χρειάζεται να αποσπούν την προσοχή από τον σκοπό σας. Μπορούν να είναι μια πόρτα για να μάθετε ποιος είστε και τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την ψυχή σας.

Σε αυτήν την πανσέληνο, συνειδητοποιήστε τι χρειάζεστε για να επιτύχετε την ισορροπία των ενεργειών του Αιγόκερου και του Καρκίνου στη ζωή σας. Στην υψηλότερη δόνηση του Αιγόκερω και του Καρκίνου, δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Ό,τι είναι καλό για σένα είναι καλό για όλους. Το να φροντίζεις τον εαυτό σου είναι σαν να φροντίζεις τον κόσμο. Η ισορροπία του Αιγόκερου και του Καρκίνου σας επιτρέπει επίσης να οδηγείτε τους άλλους με ακεραιότητα. Ξέρεις ποιος είσαι και εμφανίζεσαι ως αυτό το άτομο σε κάθε περίσταση με σεβασμό για τον εαυτό σου. Ξέρετε επίσης πώς να παίρνετε αποφάσεις με βάση αυτό που είναι πιο σημαντικό για την αποστολή της ψυχής σας. Και το πιο σημαντικό, ξέρετε πώς να βρείτε το δρόμο για το σπίτι σας αν χαθείτε.

fullmoon

Τι θα φέρει η πανσέληνος του Ιουνίου 2024 στον Αιγόκερω για κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ
Το  «φεγγάρι της φράουλας» σε φέρνει στο προσκήνιο, Κριέ. Ποια είναι τα βήματα που ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις στην καριέρα σου για να φτάσεις τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο; Αυτή η πανσέληνος σας καλεί να κατανοήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Λίγη ρεαλιστική εστίαση μπορεί να σας πάρει πολύ δρόμο. Για όσους έχουν ακολουθήσει τον σωστό δρόμο στην καριέρα τους, πιθανότατα θα δουν μια ισχυρή επαγγελματική νίκη ή ευκαιρία να παρουσιάζεται κοντά σε αυτή τη στιγμή. Μια μεγάλη προσφορά εργασίας, προαγωγή, βραβείο, κομπλιμέντο από μια αυθεντία ή έναν πελάτη κύρους θα μπορούσαν όλα να είναι εδώ για εσάς. Εάν δεν βλέπετε θρίαμβο, σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψετε σκληρότερα ή δεν είστε στη σωστή λωρίδα. Εάν θέλετε να δείτε πρόοδο, αναζητήστε μια νέα δουλειά ή ξεκινήστε ένα έργο τώρα. Η πανσέληνος προσγειώνεται στον 10ο οίκο των επιτευγμάτων και της καριέρας σας. Άλλοι εξετάζουν προσεκτικά τη σκληρή δουλειά σας (με την καλή έννοια!) και θα μπορούσατε να λάβετε αύξηση, προαγωγή ή συγχαρητήρια που κερδίσατε με κόπο για τις προσπάθειές σας. Θα μπορούσατε να φτάσετε σε ένα ορόσημο με έναν προσωπικό στόχο Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να τιμήσετε την ανάπτυξή σας και να γιορτάσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει.

Η πρακτική φροντίδας του εαυτού σας στην πανσέληνο: Θέστε κάποια όρια μεταξύ της προσωπικής και της δημόσιας ζωής σας. Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για υπερβολική κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, νιώθετε λίγο κουρασμένοι. Μπορεί να λαχταράτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια , ειδικά μετά από όλα τα πρόσφατα επιτεύγματα και τη σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλει για τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια νέα προοπτική αναδύεται κάτω από αυτήν την πανσέληνο για σας . Η πανσέληνος ενεργοποιεί τον ένατο οίκο της πληροφορίας, της σοφίας, των ταξιδιών και της εκπαίδευσης. Μια συνεχιζόμενη συνομιλία θα μπορούσε να φτάσει στο αποκορύφωμα - ίσως επιτέλους κερδίσετε μια αύξηση στη δουλειά. Οι πληροφορίες που μαθαίνεις αυτή την περίοδο είναι τουλάχιστον διαφωτιστικές. Εάν είστε στο σχολείο ή μαθαίνετε κάτι νέο, μπορεί επίσης να αισθάνεστε πιο σίγουροι ή ακόμα και έτοιμοι να μοιραστείτε τις γνώσεις σας μέσω μιας ευκαιρίας ομιλίας ή γραφής. Εάν θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε έναν νέο τομέα, πρέπει να πιέσετε λίγο τον εαυτό σας - και αυτή η πανσέληνος είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προκαλέσετε τον εαυτό σας να δοκιμάσει κάτι νέο. Απομακρυνθείτε από τις μικρές λεπτομέρειες που αποσπούν την προσοχή και ρίξτε μια καλή, προσεκτική ματιά στα μεγάλα σχέδια σας. Πού χρειάζεται να τεντώσετε το πνεύμα σας για να φτάσετε σε αυτές τις υψηλές φιλοδοξίες;Το «φεγγάρι της φράουλας» θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό καθώς ωθελιστε σε νέες συναρπαστικές κατευθύνσεις, Ταύρε. Είστε έτοιμοι να πετάξετε συναισθηματικά, διανοητικά, πνευματικά, σωματικά ή επαγγελματικά σε νέα ύψη. Κάποιες καταστάσεις θα μπορούσαν να τεθούν στα πόδια σας: ένα μακρινό ταξίδι, μια σχέση στο εξωτερικό ή μια διεθνής επιχειρηματική προσπάθεια ακόμα και μια ξαφνική απόφαση για μετεγκατάσταση ή μετανάστευση.

Η πρακτική φροντίδας του εαυτού σας στην πανσέληνο: Πείτε τη γνώμη σας! Τα λόγια σας είναι πολύ δυνατά και εντυπωσιακά κάτω από αυτήν την πανσέληνο και δεν είναι η ώρα να αποφύγετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας ή να εκφράσετε τις άγριες ιδέες σας σε όποιον θα ακούσει. Πολλά μπορούν να αλλάξουν από μια συνομιλία, οπότε ρισκάρετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ήρθε η ώρα να ερευνήσετε τις πιο στενές σας σχέσεις, Δίδυμε. Η πανσέληνος διασχίζει τον όγδοο οίκο της οικειότητας, της αμοιβαιότητας και των κοινών πόρων. Εάν υπάρχουν σχέσεις, συμβόλαια ή υποχρεώσεις στη ζωή σας που σας αφήνουν εξαντλημένους, ίσως είναι καιρός να θέσετε όρια ή να απομακρυνθείτε. Ένα συμβόλαιο, έργο ή δέσμευση που βρίσκεται σε εξέλιξη θα μπορούσε επίσης να ολοκληρωθεί. Αυτή η ενέργεια μπορεί επίσης να σας ενθαρρύνει να κάνετε συζητήσεις για κοινούς πόρους και ευθύνες με έναν σύντροφο, συγκάτοικο ή ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας.Αν χρωστάς κάτι σε κάποιον, είτε πρόκειται για χρήματα είτε για χάρη, αυτή η πανσέληνος είναι η τέλεια στιγμή για να κρατήσεις τον λόγο σου, Δίδυμε. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα χρέη σας και να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τυχόν παρατεταμένες ενεργειακές αποσκευές. Αντί να γυρίσετε το άλλο μάγουλο, κοιτάξτε τα σκοτεινά τέρατα της ντουλάπας σας κατάματα. Θα νιώσετε πολύ πιο ανάλαφροι μόλις το κάνετε.Κοιτάξτε τις σχέσεις σας μέσα από ένα μικροσκόπιο, Δίδυμοι. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να σας επηρεάσει αυτή η παρατήρηση είναι γύρω από τον πλούτο, τα περιουσιακά στοιχεία ή τις επενδύσεις. Ένας διακανονισμός, ένα χρέος ή μια κληρονομιά μπορεί επίσης να είναι στο μυαλό σας. Σκεφτείτε να σχεδιάσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική στρατηγική σας.

Η πρακτική φροντίδας του εαυτού σας στην πανσέληνο: Στείλτε ένα μήνυμα ή γράψτε ένα γράμμα στους τρεις πιο κοντινούς ανθρώπους στη ζωή σας που εκτιμάτε για να τους ενημερώσετε ότι η φροντίδα, η γενναιοδωρία και η υποστήριξή τους δεν περνούν απαρατήρητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αγάπη είναι στον αέρα, Καρκίνε και σας φέρνει εστίαση με λέιζερ σε σημαντικές σχέσεις. Η πανσέληνος ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο των δεσμεύσεων συνεργασιών και συμβολαίων. Μπορεί να αισθάνεστε ότι το περισσότερο από την ενέργειά σας επικεντρώνεται στις σχέσεις σας. Κάποιο σημαντικό στη ζωή σας άτομο μπορεί να χρειαστεί περισσότερη από την υποστήριξή σας ή να περάσει σε μια μεταβατική περίοδο. Αυτό φέρνει επίσης σημεία καμπής στους σημαντικούς δεσμούς σας - ίσως είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε επιτέλους ή να μετακομίσετε με έναν εραστή ή να συνειδητοποιήσετε ότι είναι καιρός να θέσετε σαφή όρια για να επιστρέψετε σε κάποιον σημαντικό στη ζωή σας άτομο. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και τώρα είναι η ώρα να επιταχύνετε και να βάλετε ενέργεια στη διαπροσωπική σας δυναμική. Η πανσέληνος σας ενθαρρύνει να κυριαρχήσετε στις στενότερες συνεργασίες σας και να κατευθύνετε τα πράγματα σε μια πιο ξεκάθαρη κατεύθυνση. Εάν κάτι πρέπει να αλλάξει, κάντε το να συμβεί τώρα, ώστε τα πράγματα να μην μπαγιατεύουν. Ωστόσο, εάν δεν είστε ευθυγραμμισμένοι, θα χρειαστεί να κατασκευάσετε έναν νέο τρόπο συνεργασίας προσωπικά ή επαγγελματικά ή να αποφασίσετε να χωρίσετε τους δρόμους σας. Εάν αναζητάτε τον κατάλληλο ρομαντικό ή επιχειρηματικό συνεργάτη, να είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας σχετικά με το τι θέλετε.

Η πρακτική φροντίδας του εαυτού σας στην πανσέληνο: Η ισορροπία είναι το κλειδί! Μην διστάσετε να κάνετε άβολες συζητήσεις σήμερα. Εάν αισθάνεστε ότι οι σχέσεις σας δεν είναι τόσο αμοιβαίες όσο κάποτε, αναγνωρίστε πού υπολείπεστε ή πού θέλετε περισσότερη υποστήριξη.

fullmoon_strawberry

ΛΕΩΝ
Αυτή η πανσέληνος θα σας διεγείρει όπως η καφεΐνη στην κυκλοφορία του αίματός σας καθώς τρέχετε σε όλους τους κυλίνδρους, Λέων. Προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε ένα εκατομμύριο έργα, σχέδια, ρουτίνες και ευθύνες. Ένα μεγάλο έργο μπορεί να είναι έτοιμο να δει ο κόσμος ή μπορεί να αφήνετε έναν εργοδότη ή έργο για να προχωρήσετε σε άλλο. Μπορεί να κολυμπάτε σε φαντασιώσεις αυτή τη στιγμή, αλλά η λίστα με τις υποχρεώσεις σας είναι πολύ αληθινή — γι' αυτό ξεφύγετε από το μυαλό σας και αρχίστε να κάνετε τα πράγματα. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας εμπνεύσει να ενισχύσετε το παιχνίδι παραγωγικότητάς σας και να εμπλακείτε σε οποιεσδήποτε επαγγελματικές εργασίες ή προσωπικές ευθύνες που έχουν καθυστερήσει λίγο πολύ. Εάν αρχίσετε να ελέγχετε ορισμένες εργασίες, θα έχετε περισσότερο χρόνο για ονειροπόληση. Κάνοντας τις μικρότερες αλλαγές στην καθημερινότητά σας θα έχετε τα αποτελέσματα που αναζητάτε, Λέων. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει τον έκτο οίκο σας με τις καθημερινές σας συνήθειες, τον τρόπο ζωής και την υπευθυνότητα . Νιώθετε έμπνευση να αντικαταστήσετε παλιές συνήθειες με νέες, πιο υγιεινές. Να ξέρετε ότι με τον καιρό, αυτές οι μικρές αλλαγές θα επιφέρουν συναρπαστικά αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε μια δέσμευση ή μια ευθύνη που καταναλώνει μεγάλο μέρος του χρόνου σας, ελευθερώνοντάς σας να δώσετε προτεραιότητα σε προσωπικά έργα και δραστηριότητες που σας αρέσουν.

Η πρακτική φροντίδας του εαυτού σας στην πανσέληνο:Σκεφτείτε τον τρέχοντα στόχο προς τον οποίο εργάζεστε. Ποιες συνήθειες θα κρατούσε αυτή η μελλοντική εκδοχή του εαυτού σας σε καθημερινή βάση; Προσπαθήστε να ενσωματώνετε μία νέα συνήθεια έως ότου νιώσετε ότι βρίσκεστε σε θετικότερη ροή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θεωρήστε αυτό ένα κοσμικό κάλεσμα για να επανασυνδεθείτε με τη χαρά σας, Παρθένε. Η πανσέληνος προσγειώνεται στον πέμπτο οίκο της ευχαρίστησης, του παιχνιδιού, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας. Μπορεί να παρευρεθείτε σε μια γιορτή σήμερα ή να αισθανθείτε καλεσμένοι να ασχοληθείτε με ένα παλιό χόμπι που συνήθιζε να κάνει την καρδιά σας να τραγουδάει. Μπορεί επίσης να νιώθετε ότι απλά βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή σήμερα και να νιώθετε πιο τυχεροί από το κανονικό. Εάν εργάζεστε σε ένα δημιουργικό έργο, αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια καθοριστική στιγμή που σηματοδοτεί κάποια πρόοδο. Το να φαντασιώνεστε για να ζωντανέψετε τα δημιουργικά σας οράματα είναι ένα πράγμα, αλλά το να κάνετε απτά βήματα για να πραγματοποιήσετε αυτούς τους στόχους είναι άλλο - και αυτή η πανσέληνος θέλει να ανταποκριθείτε στην πρόκληση. Ρίξτε την καρδιά σας σε μερικά έργα πάθους τώρα και δώστε στα πιο αγαπημένα σας χόμπι την ευκαιρία να γίνουν κάτι περισσότερο. Μπορεί να κρύβεται κάτι προσοδοφόρο σε κάτι που αγαπάτε. Το σύμπαν σε ενθαρρύνει να κυνηγήσεις τις μεγαλύτερες επιθυμίες της καρδιάς σου και να νιώσεις ξανά παιδί, Παρθένε! Γελάστε και αγαπήστε με την καρδιά σας αυτή τη στιγμή. Ο ρομαντισμός θα ενεργοποιηθεί επίσης και θα μπορούσατε να βρείτε το τέλειο ταίρι αν ψάχνετε ή δίνετε μια γλυκιά υπόσχεση με τον εραστή στο πλευρό σας. Πάνω από όλα, απολαύστε τα χόμπι σας, τα αθλήματα και ό,τι σας κάνει ευτυχισμένο.

Η πρακτική φροντίδας του εαυτού σας στην πανσέληνο: Αφιερώστε λίγο χρόνο να συνδεθείτε με το παιδί μέσα σας. Τι όνειρα έκανε; Ποια έχουν γίνει πραγματικότητα ; Αφήστε το να δει πόσο μακριά έχετε φτάσει.

ΖΥΓΟΣ
Κλείνεις ένα κεφάλαιο, Ζυγέ! Η πανσέληνος προσγειώνεται στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού, της οικογένειας και του παρελθόντος. Εάν προβλήματα με μέλη της οικογένειας ή συγκάτοικοι έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνου, τώρα είναι η ώρα να αντιμετωπίσετε τυχόν καταπιεσμένα συναισθήματα. Μπορείτε να καθαρίσετε την πλάκα και να βρείτε νέα βάση για τις σημαντικές σας σχέσεις, αλλά ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε νέες προσδοκίες στην πορεία. Μπορεί επίσης να μετακομίζετε ή να αλλάζετε σημαντικά την κατάσταση της ζωής σας. Συναισθηματικά, αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για να διακόψετε τους δεσμούς με το παρελθόν σας, ενώ επεκτείνετε τη συμπόνια σε παλιές εκδοχές του εαυτού σας. Για να φτάσετε στα υψηλότερα ύψη, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι στέκεστε σε γερά θεμέλια και αυτή η πανσέληνος θέλει να κάνετε check in με τη γη να κάθεται κάτω από τα πόδια σας. Αισθάνεστε τα πράγματα λειτουργικά στη ζωή του σπιτιού σας; Ο χώρος διαβίωσής σας ευνοεί την παραγωγικότητα και την ειρήνη; Τα σπίτια μας συχνά αντικατοπτρίζουν τη συναισθηματική μας κατάσταση, γι' αυτό βάλτε το δικό σας σε κορυφαία φόρμα. Το «φεγγάρι της φράουλας» θα φέρει μια σημαντική μετάβαση σε θέματα που θα μπορούσαν να σας κάνουν αρκετά συναισθηματικούς, Ζυγέ. Μια αλλαγή γύρω από τα οικιακά και οικογενειακά θέματα μπορεί να είναι κοντά. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να μετακομίσετε, να ανακαινίσετε ή να σας ζητηθεί να παρέμβετε για τους συγγενείς σας.

Η πρακτική φροντίδας του εαυτού σας στην πανσέληνο: Κάντε ένα καθαρισμό της ντουλάπας. Πηγαίνετε από τα υπάρχοντά σας και αναρωτηθείτε πραγματικά ποια αντικείμενα φοράτε και ποια κρατάτε για συναισθηματικούς λόγους; Εάν υπάρχουν κάποια ρούχα που συνδέετε με πρώην ή αρνητικές αναμνήσεις από το παρελθόν σας, σκεφτείτε να τα δωρίσετε και να κόψετε το ενεργειακό κορδόνι.

fullmoon 2

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε σημαντικά νέα να μοιραστείτε, Σκορπιέ. Η πανσέληνος περνά στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας, της μάθησης, των αδερφών και των ταξιδιών. Οι συζητήσεις είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές σήμερα και θα μπορούσατε να μάθετε νέα που αλλάζουν την οπτική ή τα σχέδιά σας. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σηματοδοτήσει μια στιγμή επάρκειας ή μια ευκαιρία να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία με ένα ευρύτερο κοινό. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε κράτηση για κάποιο ταξίδι αυτή τη στιγμή ή να αντιμετωπίσετε μια αλλαγή στη σχέση με τα αδέρφια σας ή ένα μέλος της ευρύτερης οικογένειας.Έχεις μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες, Σκορπιέ, και μερικές φορές το να κάνεις μικρά βήματα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φτάσεις στην κορυφή. Αυτή η πανσέληνος θέλει να αρχίσετε να βουτάτε στις λεπτές λεπτομέρειες των στόχων σας, διαμορφώνοντας ένα ρεαλιστικό σχέδιο που θα σας πάει εκεί που θέλετε να είστε. Μην κατακλύζετε τον εαυτό σας εστιάζοντας μόνο στη γραμμή τερματισμού. Αντίθετα, πάρτε τα πράγματα μια μέρα τη φορά.Το «φεγγάρι της φράουλας» θα είναι σαν μια ριπή ανέμου που σε ωθεί να ζήσεις περισσότερα και να ζήσεις τη στιγμή, Σκορπιέ. Τα ταξίδια, οι νέες πνευματικές αναζητήσεις και οι συναναστροφές θα σας γεμίσουν χαρά. Σκεφτείτε να επισκεφτείτε νέες τοποθεσίες που διεγείρουν το μυαλό και το πνεύμα σας. Θέλετε να μάθετε μια νέα δεξιότητα; Είσαι τυχερός τώρα! Θα ΣΥΜΒΕΊ πολύ φυσικά.

Η πρακτική φροντίδας του εαυτού σας στην πανσέληνο:Πάρτε ένα σημειωματάριο και σκεφτείτε να κάνετε μια καθημερινή ή εβδομαδιαία πρακτική ημερολογίου. Γράψτε τα όλα: τις επιθυμίες σας, τι είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας, καθημερινές επιβεβαιώσεις για να χρησιμοποιήσετε και πού θέλετε να είστε σε ένα χρόνο από τώρα. Γράψτε σε ενεστώτα σαν να έχετε ήδη πετύχει τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η ώρα να συνδεθείτε με τον τραπεζικό σας λογαριασμό, Τοξότη! Η πανσέληνος προσγειώνεται στον δεύτερο οίκο σας με έσοδα, πόρους και υλικά αγαθά. Μπορεί να βιώσετε μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζετε τον εαυτό σας, είτε αποδεχόμενοι μια αύξηση ή νέο ρόλο στη δουλειά, είτε αποφασίζοντας να ακολουθήσετε μια άλλη δουλειά εντελώς. Αυτή η πανσέληνος μπορεί επίσης να συμπέσει με την επανεπεξεργασία του προϋπολογισμού σας ή τη σύνταξη ενός νέου οικονομικού σχεδίου για τον εαυτό σας. Θα μπορούσατε επίσης να ακούσετε επιτέλους κάποια αναγνώριση για την καλή δουλειά σας που σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι για τις ικανότητές σας.Αγαπάτε την ελευθερία σας, Τοξότη, και ο καλύτερος τρόπος για να τη διατηρήσετε είναι να δημιουργήσετε ένα δίχτυ ασφαλείας που θα σας πιάσει αν οι καιροί είναι δύσκολοι. Αυτή η ρεαλιστική πανσέληνος είναι μια υπέροχη στιγμή για να αφήσετε τις επιπόλαιες συνήθειες των δαπανών και να αρχίσετε να αγκαλιάζετε μια πιο λιτή και οικονομική νοοτροπία σχετικά με τα χρήματα. Όταν αισθάνεστε ότι οι πόροι σας είναι σταθεροί, θα νιώσετε ότι έχετε περισσότερο χώρο για να είστε ο αυθόρμητος εαυτός σας.Τώρα είναι η ώρα να ελέγξετε τα έσοδα και τα έξοδά σας. Ευτυχώς, ένας βραβευμένος πελάτης, αύξηση, ή νέα προσφορά εργασίας θα μπορούσε να παρουσιαστεί—μια με μακροπρόθεσμη αξία.

Η πρακτική φροντίδας του εαυτού σας στην πανσέληνο: Κάντε μια λίστα με τα μηνιαία σας έξοδα. Ποια έξοδα μπορείτε να εξαλείψετε ; Η ενεργή συμμετοχή και διαχείριση των πόρων σας θα φέρει περισσότερη αφθονία στο δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν νιώθεις ευαίσθητος, Αιγόκερε, απλά να ξέρεις ότι είναι γραμμένο στα αστέρια. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω διασχίζει τον πρώτο σας οίκο ταυτότητας, νέα ξεκινήματα, προσωπικούς στόχους και ζωντάνια. Ένα έργο ή ένας στόχος που έχετε θέσει για τον εαυτό σας θα μπορούσε να φτάσει σε ένα σημείο καμπής ή ίσως συνειδητοποιείτε ποιους στόχους είστε έτοιμοι να επανεξετάσετε ή να θέσετε προτεραιότητες. Καθώς εξελίσσεστε, αυτό μπορεί επίσης να φέρει αλλαγές στις βασικές σας σχέσεις ένας προς έναν. Αυτές οι ακτίνες του φεγγαριού σας ενθαρρύνουν να υποστηρίξετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες στις συνεργασίες σας και να θέσετε υγιή όρια στην πορεία.Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας, ήρθε η ώρα να τιμήσετε τις ανάγκες σας και να κάνετε τους στόχους σας την πρώτη προτεραιότητα. Κάντε μια λίστα με πράγματα που θα θέλατε να ολοκληρώσετε από τώρα έως το τέλος του έτους και, στη συνέχεια, κάντε μια άλλη λίστα με πρακτικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να φτάσετε εκεί. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά στην προσωπική σας ζωή αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να εστιάσετε στον εαυτό σας.

Η πρακτική φροντίδας του εαυτού σας στην πανσέληνο: Δοκιμάστε να δουλέψετε με καθρέφτη! Κάθε πρωί όταν ξυπνήσετε και πριν πάτε για ύπνο, αφιερώστε ένα λεπτό στον καθρέφτη κάνοντας κομπλιμέντα. Τίποτα δεν είναι πολύ μεγάλο ή μικρό - απλώς αφιερώστε σταθερό χρόνο για να αναγνωρίσετε τη δική σας ανάπτυξη και πρόοδο!

strawberry full moon

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην το παρακάνεις, Υδροχόε! Η πανσέληνος ενεργοποιεί τον 12ο οίκο του κλεισίματος, της ανάπαυσης και της μοναξιάς. Αυτή η πανσέληνος προσφέρει έναν έλεγχο πραγματικότητας και μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε εξουθενωμένοι σωματικά, συναισθηματικά και ψυχικά. Τώρα είναι η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στην ξεκούραση και να θέσετε σαφή όρια γύρω από τη διαθεσιμότητά σας και τον ελεύθερο χρόνο σας. Θα μπορούσατε επίσης να αισθανθείτε μια παρόρμηση να κόψετε μια επίμονη συνήθεια που έχει παραμείνει ευπρόσδεκτη. Ή μπορεί να περάσετε μια περίοδο θλίψης καθώς παραδίδεστε σε αυτό που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Κινηθείτε αργά και ξέρετε ότι η θεραπεία λαμβάνει χώρα, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει αυτή τη στιγμή. Θα υπάρχουν πάντα πολλά πράγματα που περιμένουν στη λίστα υποχρεώσεων σας, Υδροχόε - αλλά αν δεν αφιερώσετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τις ανάγκες της ψυχής σας, δεν θα μπορείτε να κάνετε αυτά τα πράγματα αποτελεσματικά. Ακούστε την καρδιά σας κάτω από αυτή την πανσέληνο και τιμήστε το γεγονός ότι η παραγωγικότητα απαιτεί αυτοφροντίδα. Βρείτε τρόπους να γεμίσετε το φλιτζάνι σας και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Η πρακτική φροντίδας του εαυτού σας στην πανσέληνο: Αφιερώστε λίγο χρόνο μόνοι σας. Ανάψτε μερικά κεριά, και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με τη δική σας ενέργεια. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποδοτικό αυτή τη στιγμή και ακόμη και να σας βοηθήσει να φτάσετε σε νέες ιδέες.

ΙΧΘΥΣ
Έχεις κάτι που αξίζει να γιορτάσεις, Ιχθύ! Η πανσέληνος φωτίζει τον 11ο οίκο των φιλιών, των ονείρων και της υποστήριξης. Μια ευχή που έχετε για τον εαυτό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί ή ίσως αρχίσετε να βλέπετε τους καρπούς της εργασίας σας. Ή ίσως απλώς διασκεδάζετε σήμερα με φίλους ή παρακολουθείτε μια συναρπαστική κοινωνική εκδήλωση. Οι νέες φιλίες μπορούν επίσης να γίνουν βαθύτερες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε σε ποιες φιλίες θέλετε να συνεχίσετε να επενδύετε και ποιες δεν αισθάνεστε τόσο υποστηρικτικές όσο κάποτε. Αναζητήστε τα συστήματα υποστήριξης γύρω σας τώρα, καθώς η συνεργασία με άλλους μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας στην πανσέληνο πιο γρήγορα από ό,τι θα μπορούσατε ποτέ να επιτύχετε μόνοι σας. Προχωρήστε και αναθέστε ή ζητήστε ένα χέρι βοήθειας. Το «φεγγάρι της φράουλας» σου δίνει την ενέργεια να κοινωνικοποιηθείς και να είσαι η ζωή του πάρτι, Ιχθύ. Θα ακτινοβολείτε σαν το όμορφο κόσμημα που είστε!  Ήρθε η ώρα να συνδεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να δικτυωθείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.Το να ζητάς χάρες από τους ανθρώπους τώρα θα μπορούσε επίσης να πάει πολύ καλά. Αν αναζητάτε διαδικτυακές γνωριμίες ή θέλετε να διευρύνετε τον κύκλο σας, αξιοποιήστε αυτήν την ένδοξη ενέργεια τώρα.

Η πρακτική φροντίδας του εαυτού σας στην πανσέληνο: Αισθάνεστε ευγνώμονες για όλους όσους εμφανίζονται για εσάς καθημερινά, οπότε ποιοι είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συνεισφέρετε και να υποστηρίξετε τον κοινωνικό κύκλο σας; Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσφερθείτε εθελοντικά ή ακόμα και να δωρίσετε μέρος του χρόνου ή των πόρων σας σε έναν οργανισμό ή σκοπό που σας ανυψώνει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...