Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Φυλάκιση δέκα μηνών στον 22χρονο τράπερ για οπλοκατοχή

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών αλλά και χρηματική ποινή επέβαλλε το δικαστήριο στον 22χρονο τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι στο Περιστέρι, κρίνοντας τον ένοχο για οπλοκατοχή.

Στη δίκη του στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο ο 22χρονος προέβαλλε τον ισχυρισμό ότι το όπλο που βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή του, ένα Glock, δεν ήταν δικό του αλλά ενός φίλου του.

Ο 22χρονος ενώπιον του δικαστηρίου ανέφερε πως το όπλο άνηκε σε φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Τον ισχυρισμό αυτό του κατηγορούμενου επιβεβαίωσε και ο φίλος του, ο οποίος ανέφερε πως όντως αυτός είχε το όπλο.

Όπως ανέφερε, σκοπός ήταν να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Ακόμη, υποστήριξε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ο 22χρονος κατηγορούμενος είπε στην απολογία του πως μόλις είδε το όπλο δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε. Ακόμα, υποστήριξε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του και ουδέποτε, όπως ανέφερε, τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...