Σάλο έχει προκαλέσει μια χειρονομία της Μπριζίτ προς τον σύζυγό της, Εμανουέλ Μακρόν, τη στιγμή που έφταναν στο Βιετνάμ. Το στιγμιότυπο ανάμεσα στο προεδρικό ζεύγος εκτυλίχθηκε κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του Ανόι το βράδυ της Κυριακής για την περιοδεία του Προέδρου της Γαλλίας στην Ασία.
Οι κάμερες κατέγραψαν το στιγμιότυπο τη στιγμή που άνοιγε η πόρτα του αεροπλάνου, προφανώς χωρίς να αντιληφθεί το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας ότι είναι ορατές οι κινήσεις του.
Σε αυτό το βίντεο, εμφανίζεται ο Γάλλος Πρόεδρος, ο οποίος βρίσκεται ακόμη μέσα στο αεροσκάφος να απλώνει το χέρι του προς τη σύζυγό του προφανώς για να πιαστούν χέρι-χέρι και να κατέβουν από το αεροπλάνο.
Εκείνη δεν διακρίνεται, βρίσκεται στα αριστερά του και καθώς της απλώνει το χέρι ο Μακρόν, εκείνη σηκώνει το χέρι της προς το πρόσωπό του, σαν να τον σκαμπιλίζει. Ο Γάλλος Πρόεδρος τραβιέται, δείχνει λίγο έκπληκτος, αλλά γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι τους βλέπουν και γυρνά γρήγορα να χαιρετήσει. Και στη συνέχεια γυρνά και εκείνος προς τα αριστερά και ξαναμπαίνει μέσα στο αεροπλάνο.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile eşi Brigitte Macron’a ait olduğu bildirilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu
▪️ Vietnam’da uçaktan iniş esnasında kapısının açılmasıyla kırmızı ceketli birinin eli, Emmanuel Macron’u yüzünden ittiriyor
▪️ Görüntülerin devamında… pic.twitter.com/CXkfJehArt— Anadolu Ajansı (@anadoluajansi) May 26, 2025
Η απάντηση του Ελιζέ
Το Ελιζέ υποστηρίζει ότι ήταν μια στιγμή χαλάρωσης ανάμεσα στο προεδρικό ζεύγος, πριν ξεκινήσουν την επίσημη περιοδεία τους.
Σύμφωνα με το franceinfo, το περιβάλλον του Εμανουέλ Μακρόν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους το πρωί της Δευτέρας, τονίζοντας ότι πρόκειται για «μια στιγμή συνενοχής» μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και της συζύγου του, ένας «καβγάς» ενός συνηθισμένου ζευγαριού.
«Ήταν μια στιγμή χαλάρωσης ανάμεσα στον πρόεδρο και τη σύζυγό του, για τελευταία φορά πριν από την έναρξη του ταξιδιού, προκαλώντας ο ένας τον άλλον», ανέφερε πηγή του Ελιζέ σύμφωνα με το franceinfo, προσθέτοντας ότι «αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να δώσει τροφή στο μύλο των συνωμοσιολόγων».
Macron est arrivé à Hanoï, première étape d’une "tournée stratégique" dans la région Indopacifique. On a des images de sa descente d'avion, ça promet (RT + BFM pour le film en entier). pic.twitter.com/K1v94iOkY3
— roissi (@roissi) May 25, 2025
Ισραήλ: Το ΥΠΕΞ καλεί σε ακρόαση τον πρεσβευτή στις ΗΠΑ εξαιτίας δηλώσεών του
Άγιος Δομίνικος: Στους 234 οι νεκροί από την κατάρρευση οροφής σε κλαμπ
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις