Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο στην οδό Μιχαλακοπούλου στα Ιλίσια. Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας. Μέχρι τώρα παραμένει άγνωστη η αιτία της έκρηξης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή εγκλωβισμένους, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες, καθώς δεν εντοπίστηκε εστία φωτιάς όταν έφτασαν στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο η έκρηξη να σημειώθηκε λόγω εκρηκτικού μηχανισμού. Στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), ενώ το μαγαζί ήταν κλειστό σήμερα.
Ένα όχημα που ήταν παρκαρισμένο έξω από το νυχτερινό κέντρο έχει υποστεί υλικές ζημιές, ενώ και η πρόσοψη του νυχτερινού κέντρου έχει σοβαρές ζημιές.
Έβρος: Προφυλακιστέοι 6 Τούρκοι που κατηγορούνται για παράνομη είσοδο και κατοχή οπλισμού - Βίντεο από τη σύλληψή τους
Δεκτά όλα τα αιτήματα του Πάνου Ρούτσι που σταμάτησε την απεργία πείνας
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις