Τρίτη
30 Απριλίου 2024

BOX BLAST: Έκπτωση 3€ σε κάθε παραγγελία

Επιχειρήσεις

Έκπτωση 3€ σε κάθε παραγγελία φαγητού, καφέ, γλυκού προσφέρει τo BOX για μια ακόμη φορά, με το ΒΟΧ BLAST. 

Με την προσφορά του BOX BLAST ο χρήστης κερδίζει άμεσα 3€ στην πρώτη του παραγγελία, αλλά και νέο κουπόνι 3€ για την επόμενη παραγγελία που θα πραγματοποιήσει από τα χιλιάδες καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια.  

Επιπλέον, με το BOX BLAST ο χρήστης σε κάθε παραγγελία, εκτός από τα 3€ έκπτωση που κερδίζει, κερδίζει και πόντους, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει άμεσα σε ευρώ κατά την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας του ή και σε GB αν είναι συνδρομητής COSMOTE. Κάθε κουπόνι BOX BLAST ισχύει για 3 ημέρες, με ελάχιστο ποσό παραγγελίας για εξαργύρωση τα 8€. Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα καταστήματα έως τις 28 Απριλίου.

Με περισσότερα από 13.000 καταστήματα σε 100 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, στο BOX, τη δημοφιλή υπηρεσία delivery για online παραγγελίες φαγητού, καφέ αλλά και supermarket ο χρήστης πάντα κερδίζει, μέσα από καθημερινές αποκλειστικές προσφορές κι εκπτώσεις. 

BOX
BOX

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Έναρξη κατασκευής νέου φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 80 MW στη Δυτική Μακεδονία

Ένας νέος φωτοβολταϊκός σταθμός, εγκατεστημένης ισχύος 80 MW, στη θέση «Ακρινή» της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, σε εξαντλημένα λιγνιτωρυχεία της ΔEH, έρχεται να προστεθεί στην ...

Συμφωνία ΕΤαΕ – Alpha Bank για τη χρηματοδότηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Ταμείου InvestEU

Η Τράπεζα, μέσω των εγγυήσεων του ΕΤαΕ, διευρύνει τη στήριξη προς τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με ιδιαιτέρως ευνοϊκούς όρους, για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων και την κάλ...

Φόρτωση άρθρων...