Δευτέρα
22 Ιουλίου 2024

Chargespot | Powered by Protergia – Φορτίστε με 50% έκπτωση σε όλο το δίκτυο της Protergia, για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος!

Επιχειρήσεις

Άλλη μία μοναδική προσφορά - με τη σιγουριά της Protergia - έρχεται για όλες και όλους τους οδηγούς το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος!

Για εσάς που θέλετε να αποδράσετε με οικονομία και ευκολία, το Chargespot | Powered by Protergia  προσφέρει στους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων τιμές φόρτισης με έκπτωση 50% στο δίκτυο φορτιστών και ταχυφορτιστών σε όλη την Ελλάδα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου λοιπόν, από Σάββατο 22/6 στις 00:01 έως και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 24/6 στις 23:59, ταξιδεύετε με 50% έκπτωση!

Και οι επιλογές είναι ανεξάντλητες, αφού μπορείτε να επιλέξετε από 950 σημεία φόρτισης του δικτύου της Protergia σε όλη την Ελλάδα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να:

  • Κατεβάσετε το Chargespot App powered by Protergia (διαθέσιμο σε Android ή iOS)
  • Συνδεθείτε ή εγγραφείτε
  • Βρείτε το φορτιστή που σας εξυπηρετεί και

Απολαύστε το ταξίδι σας!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

METLEN Energy & Metals: Chargespot powered by Protergia

Ενέργεια είναι να κινείσαι συνεχώς, να εξελίσσεσαι. Σας καλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Chargespot Powered by Protergia για να ενημερωθείτε για την πρωτοποριακή υπηρεσία ηλε...

Νέο έργο της Intrakat εκσυγχρονίζει τη διαχείριση των υδάτινων πόρων στη Δυτική Στερεά

H Intrakat ανέλαβε ένα νέο υδραυλικό έργο, που υπόσχεται να εκσυγχρονίσει τη διαδικασία διαχείρισης του νερού σε ένα από τα σπουδαιότερα υδατικά διαμερίσματα της χώρας και να συμβά...

H ΑΚΤΩΡ ανέλαβε την κατασκευή του Φράγματος Τσικνιά που θα λύσει το υδροδοτικό πρόβλημα της Λέσβου

Η ΑΚΤΩΡ, μέλος του Ομίλου Intrakat, υπέγραψε σήμερα σύμβαση με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την ανάληψη του μεγάλου έργου «Κατασκευή Φράγματος Τσικνιά Ν. Λέσβου, Εγκατασ...

Φόρτωση άρθρων...