Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

COSMOTE: Διαθέτει πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας χωρίς συμβόλαιο ή κάρτα

Επιχειρήσεις
Tags: COSMOTE

Μία νέα ψηφιακή υπηρεσία χωρίς δεσμεύσεις που ο συνδρομητής μπορεί να αλλάζει κάθε μήνα το πρόγραμμα αφαιρώντας ή προσθέτοντας λεπτά ομιλίας, δεδομένα ή SMS ενεργοποιεί από σήμερα η Cosmote.

Πρόκειται για το Cosmote neo η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί από σήμερα, για συνδρομητές συμβολαίου που λήγει το συμβόλαιό τους, και έχουν ήδη esim. Οι νέοι συνδρομητές θα περιμένουν την κάρτα να έρθει μέσα σε 1-3 ημέρες στο σπίτι. Όπως ανέφερε η Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Ομίλου ΟΤΕ Λιάνα Μόσχου, με το Cosmote neo όλα γίνονται πιο απλά και digital, καθώς η ελευθερία και η ευελιξία είναι αυτό που θέλει ο πελάτης σήμερα.

Η ιδέα του νέου προγράμματος προέκυψε καθώς 3,4 εκατ. συνδρομητών χρησιμοποιούν το mycosmote app και my whats up για συναλλαγές με την Cosmote. «Ο συνδρομητής πρέπει να είναι συνδεδεμένος με υψηλές ταχύτητες. Ο χρήστης είναι πιο ενημερωμένος και πιο απαιτητικός από ποτέ. Παράλληλα υπάρχει πιο πολύ από ποτέ η ανάγκη ασφάλειας να μην υπερχρεωθεί για την αυξημένη χρήση» είπε η κ. Μόσχου, η οποία χαρακτήρισε το Cosmote neo μια λύση-επανάσταση στην τηλεφωνία.

Η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε αυτούς που χρειάζονται ευελιξία, απλότητα και είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Θέλουν να έχουν έλεγχο τον λογαριασμό τους και δεν θέλουν δεσμεύσεις και προσφορές. «Πρόκειται για την ηλικιακή ομάδα 25-35 ετών που βρίσκονται σε αυτή την μεταβατική περίοδο που έχουν τελειώσει τις σπουδές τους και αρχίζουν να γίνονται αυτόνομοι αλλά δεν είναι άνετοι οικονομικά. Δεν είναι η καρτοκινητή στα μέτρα τους, αλλά ακόμη δεν νιώθουν άνετοι με τα συμβόλαια» επεσήμανε η Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Ομίλου ΟΤΕ.

Σύμφωνα με τον ΟΤΕ, το Cosmote neo είναι οικονομικό σε σχέση με το συμβόλαιο με μέση τιμή από 20-30 ευρώ τον μήνα, δίνει απόλυτο έλεγχο γιατί κάθε μήνα ο συνδρομητής έχει ότι χρειάζεται, δεν χρειάζεται να αγοράζει πακέτα. Επιπλέον, είναι πιο ευέλικτο και δεν έχει τη δέσμευση του συμβολαίου και μπορεί κάποιος στο τέλος του μήνα να αποχωρήσει με μια απλή δήλωση και πάλι ηλεκτρονικά, δεν εκδίδεται και δεν εκτυπώνεται λογαριασμός και η πληρωμή γίνεται κάθε μήνα μέσω κάρτας που έχει δηλωθεί από τον συνδρομητή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα – Επτά εταιρείες που διοικούνται από γυναίκες στον νέο κύκλο του προγράμματος

Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω της συμμετοχής τους στο ΟΠΑΠ Forward, έχουν ως στόχο οι 13 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στον νέο κύκλο το...

Φόρτωση άρθρων...