Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Αλεξανδρίδης, στενός συνεργάτης του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Πέθανε χθες Κυριακή σε ηλικία 93 χρονών, ο Γιώργος Αλεξανδρίδης, στέλεχος της Motor Oil και στενός συνεργάτης του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Το ιστορικό στέλεχος της Motor Oil και κοντινό πρόσωπο απόλυτης εμπιστοσύνης του κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, στο Παλαιό Φάληρο.

Γεννήθηκε το 1930, στη Σκιάθο. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Υπήρξε μέλος της ανώτατης διοικητικής στελεχιακής ομάδας της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. επί σειρά ετών και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας.

Τα τελευταία χρόνια ήταν μη εκτελεστικό μέλος του Συμβουλίου, ενώ υπήρξε και στέλεχος και της Τράπεζας Πειραιώς.

Μεγάλη ήταν η προσφορά του, στη γενέτειρά του, τη Σκιάθο. Ο διακεκριμένος οικονομολόγος, ήταν κορυφαίο στέλεχος της Μότορ Οιλ.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τράπεζα Πειραιώς: Στα 233 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο α' τρίμηνο - Απόδοση ιδίων κεφαλαίων στο 16,5%

Στα 0,21 ευρώ ανά μετοχή διαμορφώθηκαν τα εξομαλυμένα κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς το α’ τρίμηνο του 2024, έναντι 0,15 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Τα καθαρά κέρδη διαμορφώθη...

Χρ. Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς) : Πρώτη θετική ένδειξη το α΄ τρίμηνο του 2024 για τους εφετινούς στόχους

«Τα μεγέθη του α’ τριμήνου συνιστούν ένα ισχυρό σύνολο αποτελεσμάτων που επιβεβαιώνουν την επίτευξη ή ακόμα και την υπέρβαση των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση της Τράπεζας Πειρα...

Φόρτωση άρθρων...