Δευτέρα
28 Νοεμβρίου 2022

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση του ομολόγου στο ΧΑ

Το καμπανάκι για την έναρξη της συνεδρίασης για τη διαπραγμάτευση στο ΧΑ του πρώτου εταιρικού ομολόγου της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ χτύπησε χθες ο γενικός διευθυντής κλάδου αλουμινίου της εταιρείας, κ. Λάμπρος Βαρούχας.

Υποδεχόμενος τους εκπροσώπους της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, συνεχάρη την Διοίκηση αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της έκδοσης, εκφράζοντας παράλληλα ευχαριστίες για την εξωστρέφεια και εμπιστοσύνη που τα τελευταία χρόνια επιδεικνύει συνολικά ο Όμιλος προς την ελληνική κεφαλαιαγορά, αξιοποιώντας την ποικιλοτρόπως.

Από την πλευρά του, ο κ. Λάμπρος Βαρούχας, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Σε λίγο αρχίζει μια δεύτερη διαπραγμάτευση, αυτή του εταιρικού μας Ομολόγου, αξίας 250.000.000 ευρώ, ένα από τα ελάχιστα Ομόλογα ανάμεσα στα 15 που θα διαπραγματεύονται από σήμερα στο ελληνικό Χρηματιστήριο που προέρχεται από τον τομέα της μεταποίησης, καταδεικνύοντας εκτός των άλλων και το δυναμισμό της ελληνικής Βιομηχανίας.

«H σημερινή έκδοση του εταιρικού μας ομολόγου πιστοποιεί την εμπιστοσύνη που τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και το επενδυτικό κοινό δείχνουν στην εγχώρια αγορά ομολόγων η οποία αναπτύσσεται ταχέως και αποτελεί πλέον ένα πρόσθετο χρηματοδοτικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις και μια διέξοδο στους αποταμιευτές οι οποίοι μπορούν να εμπιστευτούν κάποιες εταιρίες και να επενδύσουν σ’ αυτές. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη μεγάλη ανταπόκριση του επενδυτικού κοινού στην πρόσκλησή μας, ιδιαίτερα των ιδιωτών επενδυτών, αλλά και των θεσμικών, που υπερκάλυψαν την έκδοση κατά σχεδόν τρεις φορές, 2,94 για την ακρίβεια, τιμώντας την εταιρία μας και δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας πορεία με σεβασμό και υπευθυνότητα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το όραμα των ιδρυτών και των μετόχων μας, με ενθουσιασμό και συνέπεια».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δ. Ταμβάκης (ΔΕΠΑ Εμπορίας): Προετοιμάζουμε το έδαφος για τη νέα "πράσινη" πραγματικότητα

Μέσα σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας, το οποίο υπαγορεύει η ενεργειακή κρίση, έχουν αναδειχθεί ως ζητήματα ύψιστης προτεραιότητας η αναγκαιότητα διαφοροποίησης τόσο των οδεύσεων όσο...

Περιοδεία της Τράπεζας Πειραιώς στην Κρήτη

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη και συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, επιχειρηματίες και πελάτες πραγματοποίησε την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, κλιμάκιο υψη...

Φόρτωση άρθρων...