Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

EPSILON HOSPITALITY: Χρυσό βραβείο ως ο κορυφαίος προμηθευτής τεχνολογίας στα Greek Hospitality Awards

Δυναμική επέκταση εργασιών, με ισχυρή παρουσία στις μεγαλύτερες εκθέσεις Τουρισμού σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Επιχειρήσεις

Δυναμική επέκταση εργασιών, με ισχυρή παρουσία στις μεγαλύτερες εκθέσεις Τουρισμού σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Στην Epsilon Hospitality, την εξειδικευμένη θυγατρική εταιρία του Ομίλου EPSILON NET στον κλάδο της Φιλοξενίας και της Εστίασης, απονεμήθηκε το Gold βραβείο των Greek Hospitality Awards 2023 στην κατηγορία «Best Hotel IT, Web & Telecoms Supplier». Η απονομή του βραβείου αφορά το πλήρες portfolio λύσεων που δημιούργησε και εξελίσσει η εταιρία στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, PMS, Back office λογισμικό, Λογιστικό Payroll/HRMS, Channel Manager, Booking engine και υπηρεσίες Digital Marketing.

Η εταιρία ξεχώρισε συνολικά στον θεσμό των Greek Hospitality Awards 2023, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, αφού έλαβε συνολικά 4 διακρίσεις/βραβεία. Οι διακρίσεις αυτές επιβραβεύουν τον στόχο της εταιρίας και του Ομίλου της EPSILON NET  για προσφορά τεχνολογικά ανώτερων, all-in-one εφαρμογών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης στους πελάτες του, ώστε να  ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής. Η Epsilon Hospitality εκτός του κορυφαίου παρόχου τεχνολογίας παρέλαβε επίσης τα εξής βραβεία:

  • Gold στην κατηγορία Best Greek Hotel HR Services Provider σε συνεργασία με την Epsilon HR για τις εξειδικευμένες HR λύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο, οι οποίες καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η απασχόληση του προσωπικού, αλλά και τις διαχειριστικές προκλήσεις που αναμένεται να φέρει η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.
  • Silver στην κατηγορία Best Greek Hotel Technology Innovation για τη flagship λύση PYLON PMS Suite Hybrid, η οποία προσφέρει πλήρη ενοποίηση όλων των λειτουργιών ενός τουριστικού καταλύματος κάτω από μια και μόνο εφαρμογή
  • Silver στην κατηγορία Best Hotel Supplier για την ολοκληρωμένη πρόταση της Epsilon Hospitality που προσφέρει στον σύγχρονο ξενοδόχο πλήρη αναβάθμιση στην «έξυπνη» τουριστική επιχείρηση της ψηφιακής εποχής

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εταιρία συνεχίζει την έντονα αναπτυξιακή της πορεία με έμφαση στην  εξωστρέφεια, δίνοντας ένα ισχυρό παρών στις επερχόμενες μεγάλες εκθέσεις Τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ποιο συγκεκριμένα η εταιρία θα συμμετέχει στις παρακάτω διεθνείς εκθέσεις :

  • WORLD TRAVEL MARKET |Excel, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Stand ΕΟΤ N3-515

6-8 Νοεμβρίου 2023

  • PHILOXENIA | Helexpo ΔΕΘ, Θεσσαλoνίκη

Stand B15, Hall 15

10-12 Νοεμβρίου 2023

  • 100% HOTEL SHOW | MEC Παιανίας, Αθήνα

Stand B55/C56

18-20 Νοεμβρίου 2023

  • XENIA | Metropolitan Expo, Αθήνα

Stand C29/D31, Hall 1

25-27 Νοεμβρίου 2023

κατρτα

Η Epsilon Hospitality και τα εξειδικευμένα στελέχη της θα βρίσκονται σε όλες τις παραπάνω εκθέσεις για να ενημερώσουν τους επιχειρηματίες & τους επαγγελματίες των ξενοδοχειακών μονάδων για τις all-in-one λύσεις τεχνολογίας που αναβαθμίζουν το σύγχρονο τουριστικό επιχειρείν.

Η εταιρία έχοντας εδραιώσει την παρουσία της με πελάτες σε περισσότερες από 60 χώρες, στοχεύει στην επιτάχυνση της δημιουργίας νέων εμπορικών και στρατηγικών συνεργασιών στον τομέα του τουρισμού, τόσο εντός της Ελλάδας όσο και στο διεθνές προσκήνιο. Στρατηγικός  στόχος της διοικητικής ομάδας της εταιρίας είναι να προωθήσει τις πρωτοπόρες λύσεις του Ομίλου σε ακόμα περισσότερες αγορές, δημιουργώντας έτσι νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη στον δυναμικό τομέα της παγκόσμιας Τουριστικής Βιομηχανίας (https://epsilonhospitality.com.gr/)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Έναρξη κατασκευής νέου φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 80 MW στη Δυτική Μακεδονία

Ένας νέος φωτοβολταϊκός σταθμός, εγκατεστημένης ισχύος 80 MW, στη θέση «Ακρινή» της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, σε εξαντλημένα λιγνιτωρυχεία της ΔEH, έρχεται να προστεθεί στην ...

Τράπεζα Πειραιώς: Μικρή αύξηση των τιμών των αγροτικών προϊόντων τον Απρίλιο – Οι προβλέψεις

Το αρνητικό κλίμα στις διεθνείς κεφαλαιαγορές δεν φάνηκε να επηρεάζει τον δείκτη αγροτικών προϊόντων που ενισχύθηκε ελαφρά, ενώ μικτή εικόνα παρουσίασαν οι επιμέρους αποδόσεις των ...

Φόρτωση άρθρων...