Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Epsilon Net: Απόκτηση του κλάδου integration και πωλήσεων της SingularLogic

Επιχειρήσεις
Tags: epsilon net

Tο σύνολο της δραστηριότητας του κλάδου integration, πωλήσεων και customer support software Retail & Fuel συμφώνησε να αποκτήσει η Epsilon SingularLogic Α.Ε. από την εταιρία SingularLogic, θυγατρική του Ομίλου SPACE HELLAS. Ο συγκεκριμένος κλάδος δραστηριοτήτων που αποκτά η θυγατρική του ομίλου Epsilon Net, απευθύνεται στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου καθώς και πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Το συγκεκριμένο Business Unit συνεργάζονταν μέχρι σήμερα αρμονικά με τον αντίστοιχο κλάδο ανάπτυξης προϊόντων ιδιοπαραγώμενου λογισμικού της Epsilon SingularLogic Α.Ε. με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στους συγκεκριμένους τομείς με την αξιοποίηση :

– ειδικών εφαρμογών λογισμικού

– εξειδικευμένων υπηρεσιών εφαρμογής & διασύνδεσης

– εξειδικευμένων συστημάτων εξοπλισμού

Ενοποίηση εργατικού δυναμικού

Με βάση την συγκεκριμένη συμφωνία το στελεχιακό δυναμικό των δύο επιχειρησιακών ομάδων ενοποιείται και θα συνεχίσει την παροχή των ολοκληρωμένων λύσεων software & integration υπό την διοίκηση & ιδιοκτησία της Epsilon SingularLogic.
Ο σχεδιασμός ολοκλήρωσης της τεχνικής διαδικασίας για τη μεταβίβαση του κλάδου από την εταιρία SingularLogic A.E. στην εταιρία Epsilon SingularLogic A.E. περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:

– απόσχιση του κλάδου Retail & Fuel της εταιρίας SingularLogic A.E. με ημερομηνία ισολογισμού απόσχισης την 31/10/2023 και εισφορά του στην επωφελούμενη Epsilon SingularLogic A.E.

– αύξηση κεφαλαίου στην εταιρία Epsilon SingularLogic Α.Ε. με έκδοση νέων μετοχών προς όφελος της εισφέρουσας τον κλάδο Retail & Fuel εταιρίας SingularLogic A.E.

– μεταβίβαση των μετοχών της Epsilon SingularLogic Α.Ε. από την εταιρία SingularLogic A.E. στην EPSILON NET A.E. έναντι του συμφωνημένου τιμήματος ύψους € 3.000.000.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...